Play ponuda
Play ponuda
prekinula nagađanja

Oprah ne žali ni za čim: Legendarna voditeljica otkrila zašto se nikada nije udala i postala majka

Oprah Winfrey je u vezi sa Stedmanom Grahamom od 1986., a kaže da joj je samo jednom palo na pamet da postane majka

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 10.10.2019. u 14:26
Play ponuda

Oprah Winfrey ne žali ni za čim.

Milijarderka i medijska mogulica je otvoreno progovorila o svojim odlukama da se nikad ne udaje i da ne bude majka.

Svog dugogodišnjeg partnera Stedmana Grahama upoznala je na humanitarnom događaju davne 1986., a za People je otkrila da je u tom periodu samo jednom poželjela postati majka.

"U jednom sam trenutku u Chicagu kupila još jedan stan, vođena mišlju da ukoliko se vjenčamo, trebat ćemo dodatnu sobu za djecu", otkrila je legendarna Oprah.

Ipak, to se nikada nije ostvarilo, prvenstveno zato što je tijekom godina provedenih u 'Oprah Winfrey Showu' shvatila koliko je "dubine, odgovornosti i žrtve" potrebno da žena postane majka.

"Shvatila sam da razgovaram s puno izgubljenih ljudi, a izgubljeni su zato što njihovi roditelji nisu bili svjesni koliko je odgoj ozbiljan i odgovoran", dodala je voditeljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Godinama imam najveće poštovanje prema ženama koje su odlučile ostati kod kuće sa svojom djecom, jer ne znam kako im to uspijeva po cijele dane. Nitko ženama ne daje priznanje koje zaslužuju. Razmišljala sam o tome svemu često, o tome kako radim po 17 sati dnevno, kao i moji producenti, i kad dođem kući imam svoja dva psa i Stedmana koji mi dopušta da budem ono što jesam u ovome svijetu", tvrdi Oprah.

"Nikada nije ništa tražio ni zahtijevao od mene, nije imao prohtjeve poput: 'Gdje mi je doručak? Gdje je moja večera?' No, mislim da bi se sve to promijenilo da smo se odlučili vjenčati. Oboje smo odavno zaključili da ne bi više bili zajedno da smo se vjenčali. Stoga ne žalim zbog ni zbog čega, a vjerujem da je dio toga što ne žalim i taj što sam pronašla ono što je najbolje za mene i sve podredila 'Oprah Winfrey Leadership Academy' za djevojčice u Južnoj Africi. Te djevojke ispunjavaju tu majčinsku prazninu koju bih možda imala", zaključila je legendarna voditeljica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba