Play ponuda
Play ponuda
Bliski prijatelji

Oprah Winfrey otkrila što će darovati kraljevskoj bebi princa Harryja i Meghan Markle

Kraljica TV industrije bliska je s budućim roditeljima, a otkrila je i što će pokloniti kraljevskoj bebi koja samo što nije stigla

Image

Oprah Winfrey redovito se nalazi na svim popisima najmoćnijih žena na svijetu. Najpoznatija je po svojoj TV emisiji The Oprah Winfrey Show, koji se emitirao od 1986. do 2011. Međutim, Oprah nije samo voditeljica - izgradila je sama svoje carstvo, osmislila novu razinu novinarstva na njezin utjecaj na žene u svijetu je ogroman.

Foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL
Tabloid.hr/ 1.5.2019. u 13:40
Play ponuda

Oprah Winfrey, slavna tv voditeljica, već je odabrala poklon za bebu princa Harryja i Meghan Markle. Poznata 65-godišnjakinja i jedna od najmoćnijih žena današnjice objasnila je čime će to razveseliti novopečene roditelje.

"Imam standarni poklon koji dajem ljudima do kojih mi je zaista stalo", rekla je. "Ne znam bebino ime ii spol, ali ova će beba imati dovoljno knjiga za cijeli život", otkrila je Oprah.

Za E!News je progovorila i o svom odnosu s princom Harryjem s kojim surađuje na projektu za podizanje svijesti o mentalnom zdravlju. 

"Uzbuđeni smo što surađujemo - on je pravi partner", objasnila je i dodala kako je odgovoran kolega te da zbilja odgovora na mailove na vrijeme.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika tuga

Otkriveno od čega je preminuo trogodišnji sin Srđana Todorovića

Play ponuda

Više s weba