Play ponuda
Play ponuda
KOMEMORACIJA U ŠIBENIKU

Oproštaj od Dolores Lambaše: 'Danas odlazi članica naše obitelji'

Neutješna obitelj, kolege i prijatelji okupili su se, prije posljednjeg ispraćaja popode na Kvanju, u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu na komemoraciji.

I.H./ 25.10.2013. u 15:49
Play ponuda

U Šibeniku se u 14 sati održala komemoracija za poginulu glumicu Dolores Lambašu.

Neutješna obitelj, kolege i prijatelji okupili su se, prije posljednjeg ispraćaja popodne na Kvanju, u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu, gdje je prisustvovao i gradonačelnik Željko Burić.

"Ona ne da da je slome, otima se i prkosi, djevojka iz moga kraja", recitirao je redoviti profesor na Akademiji dramskih umjetnosti Joško Ševo pjesmu Arsena Dedića.

"Danas odlazi jedna članica naše obitelji", rekao je profesor Ševo s pozornice kraj njezine slike i buketa crvenih ruža u ime Hrvatskog društva dramskih umjetnika i akademije, piše portal Šibenik.in.

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Image
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Među onima koji su se upisali u knjigu žalosti bio je i šibenski gradonačelnik Željko Burić, kao i brojni prijatelji te kolege.

Šibenski glumac Mate Gulin je jedva susprezao suze, a prije petnaestak dana je vidio Dolores u Zagrebu te je pitao kad će napokon popiti kavu u Šibeniku, dodaje portal Šibenik.in.

"Draga Dolores, ništa od te kave. Uvijek ćemo te pamtiti optimističnu i željnu svega što život nudi", rekao je Gulin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Image
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Inače, na sprovod je u pratnji supruge stigao i glumac Stojan Matavulj koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj je Dolores poginula. Nije htio ništa govoriti, odbio je dati bilo kakvu izjavu.

Na posljednjem ispraćaju su se pojavili i Maja Cvjetković, Slaven Knezović, Nives Ivanković te Ivo Gregurević.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Play ponuda

Više s weba