Play ponuda
Play ponuda
NOVI CELEBRITY SKANDAL

Orlando Bloom pokušao udariti Biebera zbog Mirande Kerr?

Do incidenta je došlo nakon što je Bieber navodno Bloomu doviknuo 'Šta je, pi***?'. Svjedoci su ispričali da je glumac pokušao udariti pjevača, no ovaj se sagnuo i tako izbjegao udarac.

Image

Orlando Bloom pokušao udariti Justina Biebera

Foto: Youtube/screenshot
RTL/ 30.7.2014. u 9:10
Play ponuda

Orlando Bloom pokušao je udariti JustinaBiebera ispred jednog restorana na Ibizi, piše portal TMZ, a razlog je MirandaKerr.

Manekenka se razvela od Blooma u listopadu prošle godine, a navodno je imala aferu s mladim pjevačem i to još 2012. nakon Victoria's Secret revije. Da stvar bude bolja, u travnju ove godine Bloom je viđen kako se zabavlja sa SelenomGomez, s kojom Bieber svako malo prekine, pa se pomire.

Do incidenta je došlo nakon što je Bieber navodno Bloomu doviknuo "Šta je, pi***?". Svjedoci su ispričali da je glumac pokušao udariti pjevača, no ovaj se sagnuo i tako izbjegao udarac. Iako na snimci taj trenutak nije zabilježen, može se vidjeti da se dvojac nagurava, dok ostali pokušavaju smiriti situaciju.

Da dolije ulje na vatru, Bieber je nakon svega na Instargamu objavio fotografiju Mirande Kerr u kupaćem kostimu, no ubrzo ju je obrisao.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
šokantno

Napokon znamo tko je uništio Coreyja Haima sa samo 13 godina

Play ponuda

Više s weba