Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
karijera u prvom planu

Osim na crvenom tepihu, Amal Clooney plijeni pažnju i na sudu

Lijepa Amal Clooney snimljena je danas na sudu za ljudska prava u Strasbourgu gdje kao odvjetnica zastupa Armeniju na suđenju Dogu Perinceku, predstavniku Turske radničke stranke u slučaju protiv Švicarske.

Image
Foto: AP Images
RTL/ 28.1.2015. u 18:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada ne obilazi brojne holivudske dodjele nagrada i ne provodi vrijeme sa slavnim suprugom Georgeom, Amal Clooney je i svjetski poznata odvjetnica.

36-godišnja Amal vratila se na posao pa je danas prisustvovala saslušanju na Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu.

Ona i kolega Geoffrey Robertson zastupaju Armeniju na suđenju Dogu Perinceku, predstavniku Turske radničke stranke u slučaju protiv Švicarske.

Perincek je proglašen krivim za rasnu diskriminaciju od strane švicarskog suda zato što je javno negirao genocid nad Armenima u Prvom svjetskom ratu.

Image
Foto: AP Images
Image
AP ImagesIako u odvjetničkom odijelu i s minimalističkim make-upom, Amal je ponovno plijenila pažnju svojim izgledom. Ispred sudnice pojavili su se i brojni fotoreporti, a većina njih je bila tamo upravo zbog supruge Georgea Clooneya.

Neki od njih su upitali Amal i što će odjenuti za sud, na što im je lijepa brineta kroz smijeh odgovorila kako nosi 'odjeću za sud'.

Amalin kolega Robertson prokomentirao je kako je iznenađen tolikim brojem novinara, ali kako mu je drago da će se fokus maknuti sa Amalina privatnog života na njezinu karijeru te pokazati kako Amal nije samo supruga holivudske zvijezde, već i izvrsna odvjetnica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRAVA MEDIJSKA BURA

Zbog generala isprovocirali inače uvijek staloženu Ninu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba