Play ponuda
Play ponuda
pojačanje

Oskarovka prihvatila ulogu u 'Malim lažima'

Meryl Streep je najnovije pojačanje u drugoj sezoni hit serije 'Male laži'. Oskarovka je pristala glumiti svekrvu Nicole Kidman

Image
Foto: DPA/PIXSELL
Tabloid.hr/ 25.1.2018. u 10:37
Play ponuda

Višestruko nagrađivana i hvaljena serija 'Male laži' u posljednje vrijeme 'pokupi sve nagrade' gdje god je nominirana. A čini se kako će nova sezona biti još uzbudljivija. Naime, zvjezdanoj ekipi Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Shailene Woodley i Lauri Dern pridružit će se legendarna Meryl Streep.

Meryl će tako prema posljednjim informacijama, Mary Louise Wright, majku agresivnog supruga Nicole Kidman kojeg je u prvoj sezoni igrao Alexander Skarsgard. Mary dolazi u gradić u Kaliforniji jer je zabrinuta za svoje unuke, ali i jer ju muči smrt njezina sina.

via GIPHY

Nagađa se da će Streep dobiti pozamašni honorar koji još nije otkriven. Zna se ipak da će Kidman i Witherspoon dobiti po milijun dolara po epizodi, dok su u prvoj sezoni imale oko 350.000 dolara. 

Meryl je podsjetimo ovaj tjedan zaradila svoju 21. nominaciju za Zlatni kipić. Serija bi se trebala početi snimati ovo proljeće. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teški dani

Zlatan Ibrahimović o najtežim trenucima sa sinom Maxom: 'Iz dana u dan bio je sve slabiji, nikad se nisam tako osjećao'

Play ponuda

Više s weba