Ostalo

Osnivač Formule 1 s bivšom suprugom ljetuje u Monaku: Nakon njegove jahte osvojila crveni tepih...

Bivši su supružnici nakon razvoda braka ostali u dobrim odnosima, a često su viđeni zajedno po najluksuznijim svjetskim ljetovalištima unatoč novoj vezi poduzetnika i mlade manekenke.

RTL.hr
10.09.2021 13:00

Elisabetta Gregoraci zablistala je ovoga tjedna na crvenom tepihu 78. filmskog festivala u Veneciji, gdje je crvenim tepihom prošetala raskošnu plavu haljinu talijanskog dizajnera Marija Dice .

Manekenka je s crvenog tepiha otišla u Monako gdje je ljetovala sa svojim bivšim suprugom, osnivačem Formule 1 Flavijom Briatorijem i njihovim sinom Nathanom Flacom .

Elisabetta Gregoraci

Bivšim supružnicima ovo nije prvi put da ljetuju zajedno, a početkom ovog ljeta viđeni su sa sinom na odmoru u Mijamiju.

Flavio je inače poznati zavodnik, a svaka nova ljubavnica mu je mlađa od prethodne. Posljednja u nizu je 24-godišnja manekenka Marija Ludovico Campano , s kojom je u vezi od prošlog ljeta.

Talijanski multimilijunaš bio je u vezi s brojnim svjetskim ljepoticama, a s supermodelom Heidi Klum ima i 17-godišnju kći Leni .

Elisabetta je Flaviova najdugovječnija veza, a manekenka je s njim bila čak devet godina. Razveli su se 2017. godine, a krajem 2020. je priznala kako ju je s poduzetnikom vezao ugovor čak tri godine nakon razvoda prema kojem nije smjela biti viđena u javnosti s novim dečkom.