Ostalo

Osnivač i pjevač Cannibal Corpsea nazvao Kourtney Kardashian 'pozericom', razlog je vrlo jasan

Nije prvi put da su Kardashiane prozivali zbog nošenja majice s motivima metal bendova

RTL.hr
07.09.2021 08:00

Kourtney Kardashian je prije nekoliko dana izašla s dečkom Travisom Bakerom noseći majicu death metal benda "Cannibal Corpse". Sada je pjevač Cannibal Corpsea Chris Barnes nazvao reality zvijezdu i njezinog dečka, bubnjara Blink-182 nazvaso "pozerima".

Najstarija Kardashianka jenosila crnu majicu dugih rukava s naslovnom slikomdebitantskog albuma Cannibal Corpsea iz 1990. godine, "Eaten Back to Life", dok je hodalas Barkerom držeći se za ruku. Inače, Travis je nosio bijelu majicu s motivima punkpionira, bendomThe Cramps.

Barnes, koji je predvodio Six Feet Underotkako se razišao sCannibal Corpseom1995. godine, podijelio je sliku Kourtney i Travisa na svom Twitteru i napisao "Posers".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Nije prvi put da su Kardashiane prozivali zbog nošenja majice s motivima metal bendova. Kim Kardashian je viđena u majici Metallice, dok je Kendall Jenner nosila majicu benda Slayer.

Nakon što su zaprimilepisma o prekidu ugovora i odustajanju, Kendall i sestra Kylie bile su prisiljene uništiti liniju odjeće u kojoj su zalijepile vlastita lica preko originalnihomotu albuma bendova poputMetallice, Led Zeppelina, Pink Floyda, The Doorsa i drugih. U izjavi u kojoj se se ispričaleraznim glazbenicima, a Kendall je priznala kako "dizajni nisu bili dobro osmišljeni".

Nameće se pitanje jesu li ove reality zvijezdedoista ljubitelji metal glazbe ili je riječ o "pozerima", kako ih je opisaoBarnes.

Tko zna - možda Kourtneyima tajni afinitet prema death metalu.