Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZGODNI, MLADI I SLOBODNI

Osobni asistent osvojio srce Maje Šuput: veže li ih uistinu išta više od poslovnog odnosa?

Čini se da u Majinoj firmi nema nepisanog pravila da se nadređeni ne petljaju sa zaposlenicima jer pjevačica ljubi svog osobnog asistenta

Ružica Đukić/ 24.8.2016. u 18:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Maja Šuput, piše magazin Story, ponovno je zaljubljena. Svojeg navodnog novog dečka prvo je zaposlila, a onda zavela. Marko Matić njezin je osobni asistent koji pjevačicu prati na putovanjima, gažama, nosi njene kofere i sve u svemu, brine da Maji ništa ne nedostaje. 

Marko je bio novi zaposlenik početkom godine, a onda se malo-pomalo uvukao Maji pod kožu, nasmijavao je pa je negdje na proljeće pala na njegov šarm. 

Obzirom da je već duže vrijeme sama Maja se na status solo djevojke sasvim priviknula i u njemu uživala. "Znam šta će mi se desiti. Zaljubit ću se, na kraju, u sve ono što ne želim. I to je tako", izjavila je jednom. 

Čini se da joj se nije dogodilo ono čega se pribojavala. Uvijek je isticala da voli dečke koji se lijepo odijevaju, koji drže do svojeg izgleda. To je u Marku svakako našla.

Maja nije jedna od onih koje ne miješaju privatno i poslovno. Nekoć je hodala s bubnjarom svojeg benda tako da joj, pretpostavljamo, ne smeta što je Marko njezin zaposlenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neki tvrde da je ova veza samo trik i paravan kako se ne bi otkrio stvarni dečko Maje Šuput. Marko pak, priča se, želi u glazbene vode pa je tu ponudu prihvatio bez puno dvojbe. Jedino što se u tu teoriju ne uklapa su njihovi pogledi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bez srama

Najslavnija srpska voditeljica i 'đak generacije'! Jovana Jeremić izvijala se na plaži, turisti u čudu gledali njezine 'akrobacije'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba