Ostalo

Osvanula snimka poziva hitnoj za Demi Moore

Na internetu je osvanula snimka poziva upućenog hitnoj pomoći iz kuće Demi Moore, nakon kojega je 49-godišnja glumica odvezena u bolnicu.

Z.H. - HINA
28.01.2012 11:17

Objavljena snimka poziva upćenog hitnoj pomoći (911) iz kuće Demi Moore , nakon kojega je 49-godišnja glumica odvezena u bolnicu, otkrila je da je ona nešto pušila te da je dobila "konvulzije", objavljeno je u petak na internetskoj stranici TV mreže ABC News.

"Gospodine, ovo je hitan slučaj", rekla je nepoznata žena koja je nazvala hitnu pomoć. "Trebamo hitnu pomoć što je prije moguće, molim vas", kazala je ona, a iz snimke se čuje da je bila u panici. "Ona je nešto pušila, to nije marihuana, ali je slično... slično je tamjanu i izgleda da ona ima neku vrstu konvulzija", rekla je žena koja se predstavila kao prijateljica glumice.

Također je rekla da je Moore nedavno uzimala i neke "druge stvari", ali nije znala što, a spomenula je i da glumica ima "probleme". Glasnogovornica glumice objavila je u utorak navečer da je Demi Moore potražila profesionalnu pomoć kako bi se oporavila od iscrpljenosti i poboljšala zdravstveno stanje.