Play ponuda
Play ponuda
STUDENTSKI DANI

Osveta bivše djevojke Elona Muska: Prodaje njegove fotografije i poklone koje joj je kupio

Nakon prekida, nisu mogli jedno bez drugog pa su se ubrzo ponovno spojili

Image
Foto: Instagram
L. K./ 14.9.2022. u 9:30
Play ponuda

Nekadašnja djevojka Elona Muska odlučila je zaraditi na svojoj prošlosti i činjenici da je nekad ljubila slavnog milijardera. Naime, djevojka iz njegovih studentskih dana, Jennifer Gwynne, prodaje fotografije na kojima Musk pozira sam ili s prijateljima, a ima ga se prilike vidjeti i u zagrljaju s njom. Trenutno se ove fotografije, koje javnost vidi prvi put, nalaze na dražbi u aukcijskoj kući RR Auction.

Na spomenutom nizu fotografija Muska se može vidjeti na klupi kako grli Jennifer. Druga fotografija je šaljivijeg karaktera i na njoj današnji milijarder pozira pred fotoaparatom dok leži na podu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Nisu samo fotografije na prodaju, već i zlatna ogrlica sa smaragdom koju joj je Elon poklonio kao rođendanski poklon, ali i njegova potpisana rođendanska čestitka. Najviše novca na dražbi se ponudilo za rođendansku čestitku - 10.000 dolara, za ogrlica više od 7.000, a za jednu u nizu fotografija više od 2.000 dolara.

Podsjećamo kako su Elon i Jennifer prekinuli, no ponovno su se spojili u zimskom semestru akademske godine 1994./1995. godine. Tada su oboje dijelili adresu jer su živjeli u studentskom domu Quadrangle Sveučilišta Pennsylvania. Inače, Musk je diplomirao 1995. godine te je napravio prvi korak prema doktoratu. Upisao ga je na Stanfordu, no bilo je potrebno svega nekoliko dana da ga napusti nakon čega je osnovao svoj prvi startup.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Cardi B objavila fotke na kojima je imala samo 15 godina: 'Djevojke, nemojte pušiti da biste izgledale cool'

Play ponuda

Više s weba