Ostalo

Otac Elona Muska dobio dijete s 41 godina mlađom pokćerkom: S njezinom majkom je bio 18 godina, gledao ju...

Otac milijardera Elona Muska, Errol Musk napravio je dijete 41 godina mlađoj pokćerki Jani Bezuidenthout koju je upoznao kada je imala samo četiri godine

T.M.
15.07.2022 15:45

Errol Musk , otac milijardera Elona Muska, dobio je još jedno dijete i to u 77. godini. No, nisu njegove godine najveći ''problem'' u ovoj priči! Poznati poduzetnik, vjerovali ili ne, napravio je dijete 35-godišnjoj pokćerki Jani Bezuidenhout. Iako je ova trudnoća, potvrdio je Errol bila neplanirana, oboje se neizmjerno vesele bebi jer smatraju da je jedina ljudska dužnost na Zemlji zapravo reprodukcija.

profimedia-0696263964.jpg

Nakon što se Errol razveo od prve supruge, prije više od tri desetljeća upoznao je mladu udovicu Heide Bezuidenhout koja je već tada imala dvoje djece, uključujući tada četverogodišnju Janu. Kasnije su dobili još dvoje zajedničke djece, ali se Errol brinuo i o Heidinoj djeci iz prvog braka. Razveli su se nakon 18 godina braka, a shodno tome milijarder je bio uz Jane tijekom cijelog djetinjstva.

profimedia-0696263957.jpg

O njihovoj romansi počelo se pričati 2017. godine kada su dobili prvo zajedničko dijete, a bez obzira na to što nitko nije podržavao njihovu ljubavnu vezu, Errol i Jane nastavili su se viđati, a sve do nedavno bili su u turbulentnom odnosu. ''Nije praktično. Ona ima 35. Ako kasnije opet budem tu, možda dođe i budemo opet skupa. Svaki muškarac koji živi s mlađom ženom, čak i ako bude vrlo veselo... bit će vam lijepo neko vrijeme, ali postoji ta velika razlika i ta razlika će se vidjeti'', rekao je Errol.