Ostalo

Otac potvrdio nagađanja: Zrinka i Niko su par!

U tajnosti se dogodila i ljubav godine. Između Zrinke Cvitešić i Nike Kranjčara cvatu ruže. Sad s te priče možemo maknuti navodnike jer ovu nogometno - glumačku ljubav potvrdio nam je Zrinkin otac. Barba Ivica zadovoljan je potencijalnim zetom, a o kćerkinu uspjehu da i ne govorimo.

RTL
24.04.2014 17:48

Zbog njezine strelovite karijere, kćer rijetko vidi i čuje. S time se svaki roditelj, kaže, teško nosi. Zrinka Cvitešić je ponajprije njegova kći, a tek onda proslavljena glumica.

"Mi kao roditelji smo mogli vidjeti nešto i bili smo joj uvijek potpora, kad konkretna, kad indirektna. Međutim, pokazalo se da je Zrinka od vrtićke dobi dijete koje odskače od druge djece. Vrtć joj je od 6 godine postao pretjesan", kazao je Zrinkin otac, Ivan Cvitešić.

Zbog toga je Zrinka svoju slobodu potražila u glumi. I nedavno osvojenim Olivierom dokazala da je to bila sjajna odluka. Da je osvojila prestižnu nagradu britanskog kazališta, Ivan je doznao od druge kćeri. Zrinku je nazvao tek sljedećeg dana i cijeli razgovor od silnog uzbuđenja - prešutio!

"Onda vam je tu stalo nešto u grlu i onda niste mogli ništa reći. Onda je ona to shvatila. Ja sam progovorio sa suzama. I ona kaže: 'Zašto sad plaćeš? To je samo početak", prepričao je ponosni otac.

Predstavu Once , u kojoj je Zrinka odigrala nagrađenu ulogu, još nije pogledao. A sudeći prema Zinkinim novim planovima - neće imati ni priliku.

"Mislim da će se dogoditi možda već ovo ljeto Amerika, Broadway i te stvari. Da li će to biti na polju mjuzikla, nemojte me to pitati, jer taj dio priče niti ne znam. Postoji nekakvo pravilo kod ljudi takvog kova da neke stvari ne smiju reći", rekao je.

Ivana Cvitešića ovih su dana silno uzrujali napisi o Zrinkinoj novoj ljubavi s nogometašem Nikom Kranjčarom.

"Jednostavno se pitam tko to od nas ima pravo bez objašenjena pisati o intimamam drugih. Zato sam burno reagirao. Baš me zanima na koji će način Zrinka, kada sve to pročita, reagirati. Vjerujem da će biti razočarana", priznao je.

Ali, ponosan otac ipak nam je priznao da mu se kći već pohvalila kako je ponovno osjetila leptiriće u trbuhu.

"Ja toliko znam o tome. Znam samo se dogodila jedna ljubav. Ne znam što bi bilo pametno ili interesantno reći na tu temu. Želja bi mi bila da to opstane jer to baš i nije bio slučaj s dosadašnjim ljubavima, nemojmo o tome. Želio bih da se dogodi nešto ozbiljno ovaj put. Baš bih želio", otkrio je Ivan.

Niku, kaže, nije upoznao, ali zbog onoga što je o njemu doznao, jedva čeka da mu pruži ruku.

"Meni je zapravo on jako simpa dečko, iskreno rečeno, unatoč tome što premalo znam o njemu i ne poznam ga, znam tko mu je otac. Ali ono što sam čuo u Splitu o njegovoj obitelji, jako me obradovalo", istaknuo je Ivan Cvitešić.

Zrinkine bivše veze ne želi komentirati, ali ovoj novoj želi blistavu budućnost. I toplo se nada da će sa svojim novim odabranikom posjetiti mali Turanj iz kojeg je zakoračila u svoju veliku karijeru.