Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Šuška se, šuška

OTAC VIKAO NA NJIH TIJEKOM JAVLJANJA UŽIVO? Fanovi smatraju da su Anđela i Nađa zbog ovog razloga napustile oca

U ponedjeljak su nestale influencerice Anđela i Nađa, ali se ubrzo javio otac Zoran i otkrio kako su kćeri i supruga napustile njega. Ubrzo su se na društvenim mrežama oglasili i obožavatelji i otkrili kako se Zoran često neprikladno ponašao i to u javljanju uživo

Image
T.M. / 19.10.2022. u 15:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zoran Đorđević, otac popularnih srpskih influencerica Anđele i Nađe otkrio je na društvenim mrežama kako je pronašao kćeri i suprugu Valentinu te rođakinju Mariju koje su nestale u ponedjeljak u Parizu.

"Anđela, Marija, Nađa i Tina su dobro. Javile su se mom bratu i rekle su da su napustile mene. Kao i svaka obitelj, i mi smo imali problema, iskreno nisam mislio da su to toliko veliki problemi. Nisam s njima u kontaktu, isključeni su svi telefoni, ne mogu ih dobiti. Pokušao sam ih pronaći i preko njihovih prijatelja, ali su isključile lokaciju", rekao je Zoran Đorđević, prenosi Kurir.

Nakon što je javnost saznala razlog zbog kojeg su Anđela i Nađa na kratko nestale s društvenih mreža, obožavatelji koji prate njihov rad godinama, na društvenim mrežama komentirali su kako je otac Zoran često vikao na svoju djecu, a nije mu navodno smetalo niti što njegovo neobično ponašanje prati tisuće sljedbenika. To je, kako tvrde fanovi, jedan od razloga zbog kojeg su djevojke odlučile napraviti ovaj radikalni korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Lijepo od njega što nije nastavio s pričom, razumijem i njih. Nekoliko puta je jako vikao na njih tijekom javljanja uživo i vjerojatno im je svega preko glave, vikao je pred tri tisuće ljudi. Ne želim zamišljati što se događa kada se kamere ugase. Kako ga neće napustiti ako se tako ponaša jer Anđela nije pozvala pratitelje da gledaju javljanje uživo?'', samo su neki od komentara vjernih obožavatelja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sofija Šašić

Duško Tošić ima novu djevojku? Majka mlade influencerice dugogodišnja je Jelenina prijateljica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba