Ostalo

Otišla je korak dalje: Skinula se nasred ulice i poručila: 'Perite proklete ruke'

Influencerica se skinula na njujorškom Times Squareu i upozoravala prolaznike na važnost pranja ruku

Tabloid.hr
12.03.2020 12:25

Sa svih strana stižu savjeti kako se zaštititi od koronavirusa pa je ta tema stigla na naš portal i to zbog jedne Instagram djevojke koja je odlučila širiti svijet o važnosti pranja ruku. Naime, riječ je o Samanthi Gangaweri koja je plesala i pozirala na njujorškom Times Squareu u kupaćem kostimu s maskom na licu i natpisom "Perite proklete ruke".

Na sebi je imala, uz masku za lice, samo narančasti bodi s dubokim dekolteom. Na Instagramu je podijelila video i fotke sa svojihpola milijuna pratitelja, a komentari su bili podijeljeni.

"Trebaš biti polugola da ljudima objasniš nešto što su trebali naučiti kao djeca. Nedostaje ti pažnje ?", Obuci se. Nema razloga da budeš ovako odjevena. Imaj malo dostojanstv a ", "Slažem se, ali zašto nosiš masku na licu?", glasili su neki od negativnih komentara, ali su se zato među njima našli i oni koji su podržali influencericu.

"Preluda si. Da sam barem bila tamo", "Da, apsolutno si u pravu. Vidio sam ljude koji ne peru ruke kada izlaze iz WC-a", "Obožavam ovo", pisali su.