Play ponuda
Play ponuda
'Izbacila' novi hit

Otkrijte koja je to želja Alki ostala neispunjena!

Od glazbe već desetljećima uspješno živi Alka Vuica. Nakon njezine kafane na redu je novi hit. Premijerno ga je izvela našem Vinku Paiću kojem je ispričala ponešto o bivšim dečkima. Dotaknula se, neočekivanim komentarom i Conchite, a u jednom je trenu zamalo otišla s intervjua.

RTL/ 15.5.2014. u 17:50
Play ponuda

S obzirom na život koji vodi, Alku Vuicu dosada pere samo u pjesmi, i to u novom potencijalnom hitu 'Ženska posada' koji će premijerno izvesti na CMC festivalu u Vodicama.

"Ja sam uvijek bila party girl. Stvarno volim tulumariti i često mi se znalo dogoditi ono o čemu govorim u pjesmi. Znači da su oko mene ludi svi. A meni fališ samo ti. Znači njega nema. I onda ja u nekom kutku pišem pjesme i gledam u nebo i mjesec. I fali mi samo on. Jako sam romantična", rekla je Alka.

A romantiku ovih dana doživljava s bivšim, pa opet sadašnjim dečkom Zlatkom. Priča se naveliko o njezinu vjenčanju s tim sarajevskim poduzetnikom. Pričaju svi, ali ne i Alka. 

Aktualnu ljubav vješto skriva, ali zato o bivšima rado govori.

"U većini slučajeva moji su dečki bili na intelektualnom, civilizacijskom i emotivnom nivou. Pa smo ostali u dobrim odnosima", kazala je Alka.

U dobrim odnosima ne bi bila s pobjednicom Eurosonga. Začudo, ali Alki brada na ženskom licu i nije baš mila.

"Vidjela sam tog gospodina/gospodičnu. Nemam pojma što je to. Spodoba. S bradom u haljini. Pa dobro. Skrenuo je pozornost na sebe. Nisam čula cijelu pjesmu. Mislim da čak i dobro pjeva. Nekako je vrijeme ridikula. Ako niste dovoljno ridikul, ne možete biti uspješni. To sam davno zaključila još na hrvatskoj estradi. Što si veći ridikul bolje ti posao ide", rekla je Alka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Iako Conchita kod nje nema prolaz, Alka je oduvijek bila jedan od idola gej populacije.

"Gay populacija uvijek simpatizira snažne žene, drugačije. Znam ja to odavno. Čak u Amsterdamu ima jedan klub gdje travestiti slušaju moju muziku a moj im je CD donio Vuco", kazala je Alka.

Svojeg bi sina, kaže, u svemu podržala, pa i kad bi joj rekao da je gej.

Kad su u pitanju djeca, Alki je jedna želja ipak ostala neispunjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
VELIKA NOVOST

Paulina se uselila u novu kuću, a za RTL.hr otkrila tko još živi s njom: 'Došlo je do velikog preokreta'

"Meni je danas žao da nemam jednu nogometnu momčad. Ali uvijek morate izabrati. Eto htjela sam se baviti svojom karijerom. Mislila sam da je to važno. Danas u ovim godinama mislim da je najljepše biti mama. Domaćica. I da ženi uopće ne treba karijera. Ali sad je kasno da se kajem. Jako je teško biti samohrana majka. Mislim da kad sam se na to odlučila nisam imala pojma što me čeka. Ali bila sam svoje glave i mislila da sve mogu sama", otkrila je Alka.

A sama gura i s novim pjesmama. Spot za jednu od njih snimat će na jedrenjaku. U njezinu slučaju žena na brodu ne donosi nesreću, već pravi ljetni hit.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Igra za drugi tim

Bella se odlučila za Team Jacob?

Play ponuda

Više s weba