Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pošast korigiranja sitnica

Otkrijte koje poznate zvijezde žale zbog silikona!

U jednom periodu, kao da je cijelu estradu zahvatila pošast. Svaka, pa i najmanja sitnica koja im je smetala na licu i tijelu brzinom munje išla se ispravljati u operacijsku salu. Nakon nekoliko godina, mnogi su požalili i poželjeli se vratiti u prirodni oblik.

RTL/ 13.12.2013. u 18:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi mi sanjamo da izgledamo kao da smo ovog trena sišli s modne piste. Međutim, malo kome to uistinu i polazi za rukom. No, rješenje je nadohvat ruke ukoliko imate koju tisućicu eura. U Hrvatskoj se za to, unatoč krizi, očigledno ima jer posao plastičnih kirurga cvjeta.

Dok jedni žale za onim što su korigirali, drugi su potpuno zadovoljni i ne bi to promijenili.

Nakon što toliko priželjkivani izgled iziđe iz mode, a nametne se neki drugi trend, javljaju se problemi s vlastitim odrazom u ogledalu.

"Najviše se to odnosi na usta koje sam nakon nekog vremena korigirao ponovno. Ta usta su bila prevelika za moju novu fizionomiju", priznao je Neven Ciganović.

"Jednostavno se osjećam kao da to nije dio mene nekakvo strano tijelo i počelo me to smetati", rekla je Ivana Banfić.

"Moja građa nije proporcionalna, noge mršave, guzu nemam, a onda gore dva balona da izvineš, i uvijek kad stanem pred ogledala izgledam sama sebi grozno debelo samo zato što te velike grudi čine tijelo vizualno takvim. A zapravo ono nije", pojasnila je Gianna Apostolski.

Razlozi za nezadovoljstvo različiti su i mnogobrojni. Neki žale zbog neželjenog efekta, drugima je problem narušeno zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Sad bih se odlučila prije za prirodno, to ti je uvijek tako, kad nešto napraviš, žališ za tim i onda bi htio to vratiti, a ne možeš. Ja nekad kad dođem doma i kad me toliko bole, onda bih ih najradije htjela skinuti, da nestanu. Ali ne ide to baš tako", dodala je Gianna.

Svojevrsnom trendu uklanjanja silikona prva je podlegla ista osoba koja je prije dugih 18 godina isto tako prva javno priznala ugradnju istih.

"Tada kad sam ja to radila, to je bila tabu tema i to je bilo u rangu kao da se sad pojavio svemirski brod i sad 'vau', to je bilo čudo. Bila sam mlada i bilo je to nešto novo, ja sam naglo smršavila, obukla sam majičicu na bretele i jednostavno ništa nije bilo unutra, ružno mi je to bilo", izjasnila se Ivana Banfić.

I Ivana, i Gianna i Cigi nemaju što skrivati, no mnoga lica s hrvatske estrade izgledaju bitno drugačije nego prije, ali ni pod mukama ne bi priznali korekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
VEĆ ŠEST GODINA

Luka o braku: 'Smatram da se nisam rano oženio, bila je to ljubav na prvi pogled'

S adutima ili bez njih, ovo im je bila životna škola. Ionako nije bitno imaju li trojku, četvorku ili peticu, pravilne crte lica ili six pack, već koliko su zadovoljni ispod svih tih silikona.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bollywood na jugu

Romantične scene u Dubrovniku: Indijske zvijezde snimaju film u staroj gradskoj jezgri, sve pršti od romantike

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba