Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KATIE I TOM SLJEDEĆI?

Otkrili zašto holivudski brakovi propadaju tako brzo!

Vjerojatno ste se ponekad pitali zašto holivudski brakovi u prosjeku traju tako kratko. Psiholozi misle da su našli odgovor na to pitanje i otkrili formulu kojom se može izračunati trajanje braka.

Image

tom katie tom katie

K. T./ 15.3.2012. u 8:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I sami smo svjedoci medijskih natpisa koji govore o propalim brakovima holivudskih celebritija.

Vjerojatno ste se ponekad pitali zašto holivudski brakovi u prosjeku traju tako kratko. Psiholozi misle da su našli odgovor na to pitanje i otkrili formulu kojom se može izračunati trajanje braka.

Samo neki od slavnih parova koje je zadesio prekid su nikad prežaljeni HeidiKlum i Seal, JohnnyDepp i VannessaParadis, KatyPerry i RussellBrand te mnogi drugi.

Američki psiholog GarethSundem i njegov kolega JohnTierney još su 2006. godine pronašli formulu kojom se može izračunati trajanje braka slavnih.

Novost je da su tu formulu sada i nadopunili te ukjlučili nove segmente kao što su relativna slava muža i žene, njihove godine, dužina udvaranja, bračna povijest i seks simbol, faktor koji se određuje pogledom na prvih pet pregleda na Googleu vezanih za ženu i broj istih koji je prikazuju golu ili polugolu.

Formula im je pokazala i kako će doći do razvoda između DemiMoore i AshtonaKutchera te BritneySpears i KevinaFederlinea.

Prema njihovoj teoriji, kraj se uskoro bliži i TomuCruiseu i KatieHolmes jer su među najpoznatijima, a on već ima dva braka iza sebe. Sestre Kardashian dijelit će sličnu sudbinu.

Sreća će ostati na strani JenniferGarner i BenaAfflecka, ali i princa Williama i Kate Middleton.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba