Play ponuda
Play ponuda
udica je bačena

Otkrivamo detalje priče: Je li Coloniji došao kraj?

Prepali su se i obožavatelji grupe Colonia, i to nakon što je Indira Vladić u Crnoj Gori najavila da odlazi iz benda. Je li riječ o stvarnom raspadu dance atrakcije koja postoji već 18 godina, ili Indira jednostavno nalazi nove načine za život na naslovnicama?

RTL/ 29.5.2013. u 18:20
Play ponuda

Sve je počelo davne 1996. u Vinkovcima. Osamnaest godina i jedanaest albuma kasnije priči je došao kraj - Indiri je dosta Colonije!

"Ja sam u biti njemu večeras htjela reći da ja napuštam Coloniju. Ovo je večeras zadnji koncert. Nakon 18 godina vrijeme je da se rastanemo, da svatko ode svojim putem i da jednostavno... ne mogu, vidiš! I oni su protiv toga! Jednostavno je zavladala jedna monotonija i jednostavno između nas nikada ništa nije bilo i to nije u redu", kazala je Indira.

Prije nego što fanovima otkaže srce - Indira nije mislila ozbiljno, a koncert u Kotoru nije posljednja stanica najpoznatije domaće dance avanture.

"Namjeravamo još svirati zajedno. Dok nas ljudi žele slušat i gledat", dodala je Colonia.

Brojke govore da obožavatelja ima sve više, a razveselit će ih radno koncertno ljeto. Indira ima vremena, novog odabranika njezina srca nigdje na vidiku.

Udica je bačena, ali samo za najhrabrije. Držati korak s Indirom nije lako, u obzir dolazi samo onaj koji uspije uhvatiti tempo. Doma ga, očito, još nema na vidiku, a s obzirom na to da je Colonija odavno uspješno regrutirala fanove i istočno od granice, možda se baš tamo skriva visok i crn frajer koji će osvojiti Indirino srce.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Play ponuda

Više s weba