Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
osim nebeskih

Otkrivamo koga zvijezdom smatraju kolege, a koga u zvijezde kuje nacija!

Ima li Hrvatska, uz nebeske, i pokoju zvijezdu na zemlji? To je pitanje koje je Nives Polovina Barun postavila i običnom puku i estradnjacima. Tko sebe smatra zvijezdom, koga u nebesa kuju kolege, tko je ta jedna osoba kojoj se klanjaju svi?

RTL/ 8.12.2014. u 17:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zbrojimo li sve naše zvijezde i zvijezdice, možemo reći da smo bogata zemlja. Iako to možda ne žele priznati, većina ih živi za ovaj trenutak.

"Prvo se smatram mamom, domaćicom. Jako dobro peglam, a onda i sve ostalo, trudim se raditi dobro", rekla je Bojana Gregorić Vejzović.

"Neke i žive taj zvjezdani život. Ali to što ja sad imam lijepu haljinu i to što sam fino isfenirana i to što su me našminkali, ne znači da živim neki zvjezdani život u Hrvatskoj", prokomentirala je radijska voditeljica Tatjana Jurić.

Onima koji se smatraju zvijezdama, najbolji su prijatelji često PR-ovci, ali i novinari. Jer kako će narod inače znati da su poznati.

"U mojoj branši, ako si snimio jednu dvije stvari, onda si na početku. Ako je puno, više znaš novinare i imaš više izbora", rekao je glumac Janko Popović Volarić.

To dobro znaju oni koji su dio showbizz scene. Dok si na tronu, valja iskoristiti sve pogodnosti. No rijetki su oni koji uistinu žive status zvijezde. I dok pjevačice poput Severine i Nine Badrić dobivaju sponzorske automobile, druge kući odlaze doslovno s gaćicama i poklon bonovima od 500 kuna.

Ove dame pripadaju takozvanoj famoznoj A listi. Popis je prilično kratak, a svi bi na njemu voljeli vidjeti svoje ime. Ipak, velika većina uz svoje ime vidi slova B i C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imaju oni sav popis, tko je A, tko je B. Točno znaš, kad dođeš na neki event, pa već lagano snimiš i vidiš tko kamo pripada", otkrila je Tatjana.

"To ipak odlučuje tržište. Zavisi koliko si dugo zvijezda. Moraš li telefonirati je li pukla guma pa da te dođu snimiti ili te ljudi zovu pa te pitaju što ti se novo dogodilo u životu", rekla je Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica.

A sve te uspješne ili manje uspješne projekte budno prati publika. Iako su im često neke instant zvijezde nametnute, znaju oni dobro razlučiti tko taj status s pravom nosi.

Baš poput ovog goluba, mnogi su se ispred ovog mikrofona ponašali jednako, misleći da su velike zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ISPRAVAN STAV

Domaćin Luka: 'Želja mi je školovati djecu i odgojiti ih da budu dobri ljudi'

I došlo je vrijeme da odgovorimo na pitanje tko je zapravo ta ultimativna hrvatska zvijezda.

"Apsolutno Severina je zvijezda. To je osoba koja već jako dugo traje, koja će još trajati i koja je zanimljiva. Kad se pojavi, nastane tajac", rekla je Zalepugin.

"Severina je zvijezda jer želi biti zvijezda, jer svakodnevno smišlja nešto novo kako će zapaliti medije", nadovezala se Tatjana.

Bilo nacije nije baš sigurno u taj odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Zvijezda za mene je Tereza Kesovija. Ja znam za sebe da sam ja zvijezda, dođem na plac s praznom vrećom, idem doma s praznom vrećom", prokomentirala je jedna bakica.

A evo tko, prema njihovu mišljenju pripada drugoj ligi.

"Nives Celzijus koja zapravo samo ekstravagantnim pričama postiže ekstra popularnost, a nema vrijednosti osobite", prokomentirala je jedna žena.

"A ove Maja Šuput i ostali... to ne. Svatko tko nije završio glazbenu akademiju, ja ih ne smatram zvijezdama", dodala je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako zvjezdani život izgleda prilično glamurozno često su njihove toalete posuđene, rade za mjesečne plaće, a malo ih si može priuštiti život na visokoj nozi.

U Lijepoj našoj sve je naopako, pa tako i zvjezdane titule, za koje često ne treba kvaliteta, već vanjština.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LUDA NOĆ U VODICAMA

Alex Grdić u prozirnoj haljini pratila Boy Georgea

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba