Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zasluženi godišnji odmor

Otkrivamo vam gdje će naše zvijezde provesti ovo ljeto!

Ljetne temperature rastu, a s njima i nestrpljenje oko odlaska na zasluženi godišnji odmor! A odmoriti se moraju i naše zvijezde. Doznali smo gdje i kako planiraju provesti vruće ljetne dane!

RTL/ 20.6.2014. u 18:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dugo, toplo ljeto je pred vratima! Sezonsko uživanje u morskim radostima ne veseli samo nas. I naše zvijezde polako, ali sigurno pakiraju kovčege! Godišnji odmor samo što nije počeo, a odmarat će se, po svemu sudeći diljem naše obale!

''Malo ću sigurno obići stan na Jelsi, da vidim je li sve u redu, odnosno u Jelsi, svaki put me isprave. Nina nije na Jelsi, nego u Jelsi'', kaže pjevačica Nina Badrić.

A što kaže glumica Ana Behić Zahiri? ''Idemo blizu Zadra, tamo oko Zatona gdje je više pjeskovito malo, mislim da će djetetu bit puno bolje'', otkriva Ana.

''Standardno Split, Dubrovnik, malo Budva bit će onako, a možda padne i neko putovanje pred kraj ljeta, ali neću ništa zasada reći da si ne ureknem ljeto'', otkrila je svoje planove voditeljica Renata Sopek.

Manekenka Iva Jerković već odavno ima svoju standardnu destinaciju na hrvatskoj obali. ''Definitvno ću ga provesti u Ninu, kao i svake godine. To mi je nekako moja destinacija odakle se širim kao hobotinca, što privatno, što poslovno", kaže Iva.

Ljeti svi imamo samo jedan cilj - dobro se odmoriti, uživati, ali i malo zabaviti. Ako ste mislili da i slavni samo lješkare po plažama i hvataju boju, grdno ste se prevarili! Velika većina voli itekako aktivan odmor!

''Moram reći da volim aktivan godišnji ali gušt mi je i izležavati se na plaži, sunčati se, kupati, baš uživam u tome'', kaže Renata Sopek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Ronim zadnjih 4 godine, to smo otkrili brat i ja i potpuno nas je uzelo, potpuno se isključimo'', kaže pjevač Ivan Dečak.

Naravno, tu su i oni nešto manje sretni koji se neće baš nauživati u ljetnim radostima. Nekima je ovo ljeto samo radno.

''Sedmi i osmi mjesec su mi radni  Slabo ću se odmoriti, imam nastupe, pa rad na albumu, mislim da ću nakon ljeta biti ista kao i sad'', rekla nam je zaposlena pjevačica Jelena Rozga.

Temperatura na termometru raste, ima li hrabrih cura koje će se ovo ljeto skinuti u toples?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
dragana i suzana nisu nimalo sretne

Misteriozna djevojka unijet će pomutnju na Hrvojevo imanje: 'Ona je nevolja!'

''S mojim atributima - ne, ali ako cure imaju što pokazati, zašto ne?'', prokomentirala je TV voditeljica Ecija Ivušić.

Ništa Protiv nema ni Ana Begić.

''Toples mi se čini kao najbolja varijanta, nemam ništa protiv, ali jednostavno, nisam taj tip'', kaže Ana.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba