Play ponuda
Play ponuda
novi detalji obračuna

Otkriven razlog žestokog napada Solange na Jay-Z-ja

Prema jednoj od verzija, Solange je napala sestrinog supruga jer misli da on previše kontrolira Beyonce!

Image
Foto: Screenshot (Youtube)
RTL/ 14.5.2014. u 10:23
Play ponuda

Beyonceina sestra Solange je jučer fizički napala Jay-Z-ja u liftu hotela na Manhattanu, a nakon što je snimka iz hotela postala viralni hit, nagađaju se razlozi obiteljskog obračuna.

New York Daily News piše da je žestoku svađu izazvao Jay Z, koji je zamjerio Solange što su njeni prijatelji ušli na after-party METGala večere, pozivajući se na njegovo ime. Situacija se dalje zahuktala, tvrdi izvor za NY Daily Mail, kada je Jay-Z izjavio da ide na Rihannin after-party i to bez Beyonce.

Solange 'prekinula' s Beyonce i Jay Z-jem

Beyonceina sestra fizički napala Jay Z-ja u liftu

Solange je navodno bila pijana i ljuta te se počela na njega izderavati. Prema jednoj od verzija, Solange je napala sestrinog supruga jer misli da on previše kontrolira Beyonce!

'Solange se ne sviđa što Jay-Z kontrolira svaki Beyoncein pokret. Ona je vrlo nesretna zbog toga, no nikad mu se ne usudi suprotstaviti. Ali Solange ga se ne boji i odlučila mu je pokazati. Beyonce se zato nije miješala u tučnjavu jer ju je Solange branila.

Cijeloj situaciji, navodno, prethodi napetost u Beyonceinoj obitelji od prije. Glazbeni mogul je, naime, obećao Solange da će joj pomoći u karijeri, no to se nije dogodilo.

Slavni reper joj je navodno obećao pomoći u pisanju za novi studijski album, ali to još nije učinio. Solange je dosta života u sjeni svoje sestre i zaista želi uspjeti, piše MailOnline.

'Da su znali da ta snimka postoji, Beyonce i Jay-Z bi je kupili i ništa se ne bi dogodilo. Prvi put nemaju kontrolu i ne znaju što napraviti', kaže jedan izvor.

Solange je čak izbrisala zajedničke slike sa sestrom i šogorom s Instagrama, a par se nakon incidenta pojavio skupa na košarkaškoj utakmici u Miamiju kako bi svima pokazali da među njima nema problema. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba