Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
strašno

Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin: Tragedija koja je potresla regiju nakon 12 godina do kraja razjašnjena

Filip Kapisoda usmrtio je tadašnju djevojku Kseniju Pajčin uslijed svađe. Tragedija je to koja je potresla regiju

Image

U ožujku 2020. godine prošlo je deset godina od tragične smrti pjevačice Ksenije Pajčin. Nažalost, njezin se život prerano ugasio 16. ožujka 2010. godine u stanu na beogradskom Voždovcu kada je u nju pucao dečko Filip Kapisoda. Deset godina mlađi model prvo je pucao u Kseniju, a zatim je presudio i sebi. Povod je bila ljubomora kojoj je Filip bio sklon, a tijela je u stanu pronašla njezina majka Ljubica.

Ksenijino je bilo u hodniku stana, dok je Filipovo pronađeno u sobi, a pored njega je bio pištolj. Prethodno se par navodno danima svađao, a dva dana prije tragedije u njihovom je domu intervenirala policija zbog prijavljenog nasilja, no tada nitko nije uhićen. Susjedi su kasnije otkrili kako su često mogli čuti žučne rasprave među parom, a i Ksenijini prijatelji kasnije su otkrili kako je pjevačica bila očajna te je često plakala zbog Filipove ljubomore.

Inače, Filip je bio brat crnogorskog rukometaša Petra Kapisode koji je igrao i za Rukometni klub Zagreb, a povezivali su ga i sa Svetlanom Cecom Ražnatović. S Ksenijom se počeo viđati 2008. godine, a ona je tada uvjeravala prijatelje kako se ludo vole te kako ju nitko nije volio kao Filip.

Početkom 2010. doživjeli su prometnu nesreću na putu do njezine vikendice. Tada se već pričalo kako ih je na taj način Filip pokušao odvesti u smrt, što mu je pošlo za rukom nekoliko tjedana kasnije. Tek kasnije se saznalo da je Filip htio otputovati u Njemačku dvadesetak dana prije tragičnog događaja, zbog čega ga je Ksenija ostavila. Tada je rekao prijatelju da će se ubiti, ako mu se pjevačica ne vrati.

Foto: Instagram
RTL.hr/ 27.7.2022. u 14:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dvanaest godina prošlo je od tragedije u kojoj je maneken Filip Kapisoda upucao svoju djevojku, pjevačicu Kseniju Pajčin. Tek sada objavljeni su rezultati obdukcije, na osnovu koje bi se mogla izraditi i rekonstrukcija događaja koji su prethodili tragediji. Kurir je imao ekskluzivan uvid u nalaze, a dio strašnih detalja izašao je u javnost.

Filip je usmrtio Kseniju 16. ožujka 2010. godine u stanu u Nikšičkoj ulici u Beogradu. Prema nalazu obdukcije, Filip je Kseniju usmrtio između 14 i 16 sati tog dana, a preminula je uslijed jedne ozljede nanijete pištoljem u predjelu čela, i to iz neposredne blizine. Tijekom obdukcije tijela poznate pjevačice na njoj vsu otkriveni i drugi podlijevi na nadlakticama, ramenu i podlakticama. Nastali su u različitom vremenskom periodu. Analiza je dokazala i da je Ksenija imala tragove baruta na svojoj ruci, lijevu ruku podigla je u obrambeni stav nakon što je Kapisoda uperio pištolj u nju.

Image
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Image
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Analizom je utvrđeno da je Ksenija u krvi imala 1,01 promila alkohola u urinu, a u organizmu su pronađeni i tragovi kokaina. U Filipovoj krvi i urinu pronađen je također kokain. Prije smrti, Ksenija je razmijenila par poruka sa svojom majkom Ljubicom, a oko 16 sati majci se prestala javljati. Upravo je njezina majka prva došla do poprišta tragedije, pokušavajući ući u stan u kojem se sve dogodilo. Ubrzo je stigla i policija, a prizor je bio zastrašujuć.

Ksenija se danima uoči tragedije svađala s Filipom, više su puta prekida i mirili se, njihov odnos svima je bio poznat kao turbulentan i težak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ima njuh za biznis

ČARAPE ĆE JOJ DONIJETI MILIJUNE! Lepa Brena lansirala revolucionarni proizvod koji će se prodavati i u Americi?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba