Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bezobrazno bogati

Otkriveno koliko zarađuju najveće zvijezde holivudske A liste

Znali smo da su slavni i bogati, no Hollywood Reporter istražio je koliko točno zarađuju Angelina Jolie, Beyonce, Jennifer Aniston i druge face

Image
Foto: BigPictures/PIXSELL
RTL/ 13.9.2013. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Želite li znati koliko zarađuju slavne holivudske zvijezde? Slijedite trag novčanica od sto dolara ravno u Hollywood i dobit ćete odgovor.

Glumci sa A liste često su plaćeni desecima milijuna dolara za samo jednu ulogu, a The Hollywood Report donosi listu najplaćenijih zvijezda.

Na listi se našlo 23 showbizzera, a prvo mjesto već godinama drži Angelina Jolie koja je zapečatila svoj status za zaradom od 20 milijuna dolara po filmu.

Pri samom vrhu se naravno našla i superzvijezda Beyonce koja zarađuje 50 milijuna dolara samo od ugovora koji je potpisala za Pepsi. Ako tome dodamo milijune prodanih albuma, rasprodane turneje i nebrojene druge reklamne ugovore, postaje jasno zašto se Beyonce uvijek nalazi u vrhu najutjecajnijih i najbogatijih ljudi na svijetu.

Trenutno najplaćeniji glumac u Hollywoodu je Robert Downey Jr. koji je od filma 'Iron Man' zaradio vrtoglavih pedeset milijuna dolara, a čemu je još pridodao i 12 milijuna od reklame za HTC.

Posljednji film o Jamesu Bondu priskrbio je glumcu Danielu Craigu oko 20 milijuna, a sličan iznos su za svoje zadnje filmove zaradili i Leonardo Dicaprio, Will Smith, Denzel Washington i Danile Radcliffe.

Na listi su još Cameron Diaz s 42 milijuna dolara, George Clooney sa 40 milijuna, dok Jennifer Aniston zarađuje 5 milijuna dolara za svaku ulogu u komediji, u kojima je često viđamo.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba