Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
velika tuga

Otkriveno od čega je preminuo trogodišnji sin Srđana Todorovića

Trogodišnji Dejan Todorović, sin srpskog glumca i glazbenika, iznenada je preminuo u srijedu navečer. Iako se prvotno mislilo da je od trovanja, obdukcija je pokazala suprotno

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Tabloid.hr/ 22.12.2017. u 12:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je objavljena obdukcija utvrđeno je kako je trogodišnji Dejan, sin srpskog glazbenika i glumca Srđana Todorovića, preminuo od sindroma iznenadne smrti, javlja Kurir.rs. 

Dječak je iznenada je preminuo u srijedu navečer, oko 19 i 45, u obiteljskom stanu u Beogradu, a iako se prvotno mislilo da je riječ o trovanju, obdukcija je pokazala drugačije. 

Shrvana Srđanova supruga Ana, za Kurir je opisala što se dogodilo. 

"Bio je to sasvim običan dan. Išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na kontrolu i oko pet je otišao odspavati, rekla je Ana Kuriru i dodala : "Zaspao je i dva i po sata kasnije, oko pola sedam pokušala sam ga probuditi, ali je utonuo u krevet i usne su mu bile plave. Vrisnula sam od straha. Pokušala sam ga probuditi, ali bezuspješno", rekla je Ana. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
talentirana pjevačica

Pepeljuga iz Belog Manastira! Aleksandra je bila obična tinejdžerica, a onda je postala velika zvijezda i ušla u obitelj Lepe Brene

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba