Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
AVA NA TETOVAŽI ŽIVOTA

'Ova blaga bol me na neki način veoma uzbuđuje!'

Nakon što se Ava vratila s Kostarike, rekla nam je da se promijenila iz temelja, a ovih dana nam je to dokazala - tetovažom! "Survivor vita est" je upravo izmišljena poslovica koja od subote blista na Avinu vratu.

RTL/ 29.4.2012. u 18:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ava je za svoj 24. rođendan poželjela novu tetovažu! Od milijun ideja što bi to trebalo krasiti njezino tijelo -  niti jedna prava. Zato je pomoć potražila na glavnom Zagrebačkom trgu!

Kada ni glas naroda ni narodna mudrost nisu uspijeli pronaći put do Avina tijela, odlučila je iskoristiti svoje najjače oružje jer samo ava ima broj Chucka Norrisa.

S donesenom odlukom što tetovirati - evo i novog problema! Kakva slova, kolika tetovaža i koja boja tinte! Ava je opet na mukama!

"Ne sjećam se kada mi je netko ovako dahtao za vratom", izjavila je dok je tattoo umjetnik dovršavao svoje remek djelo na njenom tijelu.

"Ova blaga bol me na neki način veoma uzbuđuje", dodala je Ava.

Možda najveći izazov za nju je biti mirna puna dva sata koliko traje tetoviranje. Slovo po slovo, malo Avinih izreka i misli i gotovo! "Survivor vita est" ponosno stoji na njenom vratu.

Na vašu sreću, mi volimo ispunjavati Avine želje, a nakon tetovaže, poželjela je... neka to ipak ostane naša mala tajna! Vama ćemo je otkriti već sljedećeg tjedna!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba