Ostalo

Ova djevojčica 26 godina starijeg supruga upoznala je s 12, prohodala s njim kad je napunila 18, a...

Celine Dion i njezin suprug Rene Angelil imali su filmsku ljubavnu priču koja je završila 2016. godine.

Tabloid.hr
01.04.2020 13:45

Slavna pjevačica nedavno je napunila 52 godine.

Riječ je o Kanađanki Celine Dion koja nas je tako podsjetila na svoju prekrasnu ljubavnu priču s pokojnim suprugom Reneom Angelilom koji je preminuo 2016. godine od raka grla. Da stvar bude gora, nekoliko dana kasnije, pjevačica je zbog raka izgubila i brata, što ju je dotuklo.

Celine Dion i Rene Angelil

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako su neko vrijeme njezini obožavatelji bili jako zabrinuti za nju, čini se kako je pjevačica jača od svih nevolja, a mora takva ostati i zbog svoje troje djece. No krenimo iz početka.

Pjevačica je u djetinjstvu bila žrtva bullyinga, a školski kolege su ju nazivali "vampirom" zbog njezinih zubiju i mršavog izgleda. Kada je kao tinejdžerica započinjala karijeru, neki lokalni mediji nazivali su ju "Canine Dion" , a sama je priznala kako je zbog toga često bježala iz škole kako bi doma slušala glazbu s braćom i setrama.

Celine Dion i Rene Angelil

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Uvijek sam se zbog svega što mi se događalo okruživala odraslima i starijom djecom. Moj pravi život postojao je samo uz njih", jednom je prilikom izjavila, stoga ne čudi da ju je 1980. godine privukao 26 godina stariji Rene.

On je bio glazbeni producent, a njezin brat poslao mu je demo snimku jedne obiteljske pjesme. U to vrijeme ona je imala 12, a on 38 godina, a spojila ih je audicija u Quebecu na koju ju je on pozvao.

Celine Dion i Rene Angelil

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Ja sam počela pjevati, on je počeo plakati. Tad sam znala da sam obavila dobar posao", otkrila je Celine koja je zatim s njim i majkom krenula na turneju po Europi, Japanu i Kanadi.

Ipak, pjevačica inzistira da se među njima nije ništa dogodilo dok je bila maloljetna, pa su prvi službeni spoj imali kada je ona imala 19 godina, 1987. godine. Kasnije je priznala kako su se tada već viđali oko godinu dana. Pet godina kasnije priznala je njihovu vezu, jer se do tada bojala što će ljudi reći.

Celine Dion i Rene Angelil

(FOTO: www.profimedia.hr)

Par se zaručio 1991. godine, no njezina majka teško je prihvaćala njihovu vezu. "Kad sam joj rekla da osjećam nešto prema njemu, htjela ga je ubiti i mene maknuti od svega. Bila je jako frustrirana i ljuta te me upozoravala kako on već ima dva braka iza sebe, troje djece te kako nije odgovoran." Ipak, s vremenom je Renea zavoljela cijela obitelj te je raskošno vjenčanje održano 1994. godine, a prenosila ga je uživo i jedna kanadska televizija.

Celine Dion i Rene Angelil

(FOTO: www.profimedia.hr)

1998. godine Rene je saznao za dijagnozu, što je poljuljalo njihov svijet, no 2 godine kasnije rakse povukao. Celine je ranije stavila karijeru u drugi plan kako bi bila uz supruga, a otkrila je kako su imali teških vremena, jer osim što su bili ljubavni, bili su i poslovni partneri, pa je pritisak na njihov odnos bio još veći. 2000. godine obnovili su zavjete, a 2001. godine stigla je prva kruna njihove ljubavi, sin Rene Charles .

Nakon nekoliko pokušaja umjetne oplodnje, sretan par 2010. godine dobio je i blizance, sinove Nelsona i Eddyja .

"Moja najveća nagrada su moja djeca. Osim ako niste majka, ne znate što propuštate. To je najvažniji posao kojeg imam. Koga briga ako se ljudima ne sviđam kao pjevačica, pjevačica će uvijek biti. No niti jedna majka ne može biti bolja majka mojoj djeci od mene", izjavila je Celine tada, ne znajući da će obitelj 2013. godine ponovno zadesiti loše vijesti.

Te se godine njezinom voljenom suprugu vratio rak, a Celine je ponovno uzela stanku od koncerata kako bi bila uz njega. U kolovozu 2015. godine vratila se na svoju rezidenciju u Las Vegasu, dok se njezin suprug borio sa zdravstvenim problemima kod kuće u blizini. Celine je tada otkrila kako mu je jedina želja bila da umre nanjezinim rukama, zbog čega je nastupala samo u blizini. Bila je to njihova posljednja borba.

73-godišnji Rene preminuo je 14. siječnja 2016. godine, a Celine je priznala kako se nikada neće oporaviti. Nastavila je s koncertima, pojavljivanjima na eventima, no neko se vrijeme doista čudno ponašala, što je zabrinulo njezine obožavatelje, kao i njezina mršavost.

Celine Dion i Rene Angelil

(FOTO: www.profimedia.hr)

No poručila je kako nema potrebe za brigu, jer je sve u redu.