Ostalo

Ova djevojčica danas je prelijepa glumica koja je nedavno suprugu oprostila javnu prevaru s kolegicom sa seta

Jessica Biel poznata je kao model, glumica, ali i supruga glazbenika Justina Timberlakea.

Tabloid.hr
05.03.2020 14:35

Holivudska glumica Jessica Biel 3. ožujka proslavila je 38 godina.

Riječ je o modelu, glumici i producentici koja se smatra jednom od najljepših žena u Hollywoodu, a poznata je i kao supruga poznatog glazbenika Justina Timberlakea .

Iako je pjevač bio poznat kao veliki zavodnik u čijem su se krevetu našle brojne poznate dame poput Britney Spears, Cameron Diaz i Scarlett Johansson , Jessica ga je u potpunosti smirila te pretvorila u obiteljskogčovjeka. Barem se tako mislilo donedavno.

Justin Timberlake i Alicia Wainwright

(FOTO: www.profimedia.hr)

Naime, Justin je u prosincu prošle godine uhvaćen tijekom noćnog izlaska s ekipom svog novog filma "Palmer", tijekom kojeg je javno razmjenjivao nježnosti s kolegicom Alishom Wainwright . Duo se tako nježno dodirivao ispod stola te mazio, no ubrzo nakon što su fotografije obišle svijet, Justin se počeo posipati pepelom i to javno.

Justin Timberlake i Alicia Wainwright

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Izbjegavam tračanje koliko god mogu, ali smatram da je važno za moju obitelj da se oglasim o nedavnim glasinama koje povređuju ljude koje volim. Nedavno sam bio izložen oštrim osudama, ali želim da svima bude jasno, između mene i kolegice se ništa nije dogodilo. Popio sam previše te noći i žalim zbog svog ponašanja. Volio bih da sam postupio bolje. To nije primjer koji želim pružiti svom sinu. Ispričavam se svojoj predivnoj supruzi i obitelji što sam ih izložio u takvu sramotnu situaciju, i fokusiram se na to da budem što bolji suprug i otac. To nije bilo tako. Iznimno sam ponosan na to što radim na 'Palmeru', veselim se što ću nastaviti snimanje tog filma i uzbuđen sam što će ga ljudi moći pogledati", napisao je tada u Instagram objavi.

Jessica Biel

(FOTO: www.profimedia.hr)

Jessica mu je brzo sve oprostila, jer se bračni par ubrzo nakon toga pojavio zajedno odlično raspoložen, nodio javnosti smatra i kako je to bio samo dobar PR potez kojim se htjelo dodatno ispromovirati film. Naime, Justin i Jessica koji imaju sina Silasa ,već godinama slove za jedan od najstabilnijih holivudskih parova, iako je istina kako nitko od nas ne zna što se događa iza zatvorenih vrata.

Par se počeo viđati još 2007. godine, nedugo nakon njegovog prekida s Cameron Diaz s kojom je bio 3 godine. U prosincu 2011. godine Justin je kleknuo, a sinčić je stigao kao kruna ljubavi 2015. godine. Justin se zbog navodne preljubničke afere javno ispričao i ostalim članovima obitelji zbog neugodnosti.

38. rođendan glumica je proslavila upravo u društvu supruga, velike torte te u pidžami. Nekoliko fotografija proslave objavila je na Instagramu uz koje je posvetila i nekoliko nježnih riječi za svog čovjeka.

"Hvala ti, predivno biće, što me uvijek pažljivo slušaš i što si mi priredio proslavu u tipično mom stilu. Hvala i svima ostalima na predivnim željama", poručila je Jessica gotovo 9 milijuna obožavatelja na spomenutoj društvenoj mreži.