Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
fenomen lidije bačić

Ova Splićanka polako, ali sigurno postaje zvijezda u Hrvatskoj!

Nakon oštrih kritika na račun svog imidža, pa i glazbe, mlada zvijezda polako, ali sigurno postaje omiljena glazbena kulisa vrućih noćnih tuluma. Kako se na njima brani od udvarača i što sprema za nadolazeće ljeto, otkrila nam je Lidija Bačić!

RTL/ 20.4.2014. u 18:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon puno vremena i truda Splićanke Lidije da je prihvate i u Dalmaciji, to se napokon i ostvarilo! Prepuni klub u Zadru bio je pravi dokaz za to.

Upravo posljednja Lidijina pjesma "Viski" uspjehom je iznenadila i samu pjevačicu, pogotovo što zaraznu melodiju vole i van granica Lijepe naše - čak do Čilea.

Izvođačima glavobolje uvijek zadaje kako nadmašiti novom pjesmom trenutni hit, no sa tim se ne zamara Lidija, ona misli da ponovno ima Asa u rukavu.

Pjesma o nesretnoj ljubavi u kojoj će se pronaći sve djevojke, kaže Lidija. Iako radi koncerte na sve strane kaže da njen posao ima i mnogo mana.

Upravo sa svojim odjevnim kombinacijama Lidija je podjednako punila medijske stupce kao i sa svojim pjesmama, izazovne haljine nekada joj i ne idu u korist u prepunim klubovima.

Iako je teško povjerovati Splićanka kaže da je u izazovnim haljinama samo u službi pjevanja, privatno je totalna suprotnost.

U minici ili ne Lidija je ozbiljno odlučila napasti sam vrh glazbene scene, a hoće li joj i nova pjesma u tome pomoći, vidjet ćemo za 10-ak dana kada će biti premijerno prikazana.

Više pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
pronađen bez svijesti u bordelu

Nekadašnji košarkaš i bivši suprug Khloe Kardashian, Lamar Odom, bori se za život

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba