Ostalo

Ovaj intervju nikako ne smijete propustiti!

Inače nepristupačni Mišo Kovač u ponedjeljak nam je, nakon uspješnog zagrebačkog koncerta, otvorio dušu! Legenda zabavne glazbe u iskrenom intervjuu priznaje da navija za Dinamo i Lady Gagu, te ističe - u Hrvatskoj je više od 16 tisuća registriranih pjevača, ali samo je jedan - Mate Mišo Kovač.

RTL
18.09.2012 18:30

Nastup sedamdesejednogodišnjeg Miše Kovača više je od koncerta, ovo je štovanje njegova lika i djela. Obožavatelji u transu, Mišo u još većem!

"Danas u Hrvatskoj ima registriranih 16 560 pjevača, ali oni su pjevači, a Mišo Kovač je Mišo Kovač!", rekao je s pozornice legendarni pjevač.

Osim što ih je počastio svojim pjesmama, podjelio je Mišo sa obožavateljima i svoje mudrosti!

Mišo drži do Hrvatske - pa je tako na zagrebačkom koncertu, kojeg su pohodili većinom Dalmatinci - pozvao svoje sljedbenike da na startu Lige prvaka navijaju za Dinamo!

"U zadnjih 20 godina na mojim koncertima nitko nikada nije nikoga gurnuo, jer svi znaju da je iznad njih Mišo Kovač. Moji obožavatelji neće se tući s Bad Blue Boysima. I to je naređenje!", jasan je Mišo.

No ne priča Mišo sam o sebi, postoje i oni glazbenici pred kojima i legenda skida kapu! Posebno mu se sviđa Barbra Streisand . Međutim, Mišo je bacio oko i na mlađe dame američkog showbizz svijeta!

"Iznenađenje mi je ta Gaga . Kada je skinula ono s glave, svi su vidjeli da je ljepotica koja i fantastično pjeva i pleše", pun je pohvala.

Tako vam je to, kad Mišo pjeva - ništa drugo nije važno. A tome su svjedoci i svi pomalo fanatični Mišini obožavatelji!