Ostalo

Ovaj je agent za prodaju nekretnina: Ariana Grande po prvi put službeno pokazala novog dečka u spotu koji...

Osim što je sam duet Ariane i Biebera prava senzacija, pjevačica je u njemu odlučila potvrditi ljubavne novosti

Tabloid.hr
08.05.2020 10:30

Ariana Grande prije nekoliko je sati na YouTubeu objavila novi duet s Justinom Bieberom , a tema pjesme je upravo karantena u kojoj smo se svi nalazili protekla dva mjeseca. " Stuck With You " nakon samo četiri sata ima više od milijun pregleda, a potiče donaciju za sve oboljele od koronavirusa.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Spot je napravljen kao spoj videa fanova diljem svijeta koji su slali što rade u karanteni. Bieber je snimao sa svojom suprugom Hailey , a Ariana sa svojim psom, ali na kraju je ipak otkrila s kime provodiizolaciju.

Naime, zadnjih nekoliko sekundi možemo vidjeti Arianu kako pleše, a onda se i ljubi sa svojim novim dečkom, agentom za prodaju nekretnina Daltonom Gomezom .

Ariana Grande

(FOTO: YouTube Screenshot)

Ovo je prvi put da je Ariana službeno pokazala dečka, iako su ih paparazzi prvi put uslikali na zajedničkoj večeri prije dva mjeseca.

Čini se da je Ariana okrenula novu stranicu nakon što je 2018. prekinula zaruke s Peteom Davidsonom . Mnogi se smatrali da je razlog tome bila smrt njezinog bivšeg dečka Maca Millera koji se predozirao.