Ostalo

Ovaj put uopće nije nosila gaće: Kopija Kardashianki objavila još jednu oskudnu fotku i pokazala raskošne...

A koliko su te obline zapravo prirodne, dalo bi se raspraviti...

Tabloid.hr
29.04.2020 10:50

Demi Rose je24-godišnji Instagram model koji na društvenim mrežama ne zna objaviti ništa drugo osim polugolih fotki na kojima ističe svoje bujne obline.Fanove svakodnevno časti svojom stražnjicom zbog kojenevjerojatno podsjeća na Kardashian-Jenner sestre pa je možda najpopularniji klan dobio svoju konkureciju.

Još je jedna poveznica s njima njezin bivši dečko Tyga s kojim je prohodala nešto nakon što je on prekinuo s Kylie Jenner. Mnogi su je upravo po tome počeli prepoznavati što je njoj izrazito smetalo. "Bila sam poznata i prije nego što sam prohodala s njim, a opet me svi nazivaju samo njegovom bivšom", rekla je u jednom intervjuu.

Sada je ponovno svoje pratitelje na Instagramu počastila novom polugolom fotkom . S obzirom na to da su sada svi kod kuće zbog pandemije koronavirusa, Demi se prisjetila svog odmora u Španjolskoj, točnije Ibizi. "Gdje bih najradije bila...", napisala je u opisu.

Pozirala je u crnoj, oskudnoj haljinici, a bilo je evidentno da ne nosi gaće. Već su od nje ionako svi navikli na ovakve sadržaje, stoga je u komentarima dobila samo riječi hvale za top figuru.