Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FEDEZ I CHIARA FERRAGNI

Ove godine saznao je da ima rak gušterače, najteže je iza njega: Slavi talijanski par sreću pronašao u morskim radostima

Chiara Ferragni i Fedez trenutačo ljetuju u Španjolskoj, a ovaj odmor im je dobrodošao kako bi se odmaknuli od stresa i briga

Image
A.Š./ 5.8.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo je možda najteža godina za slavnu talijansku influencericu i modnu poduzetncu Chiaru Ferragni i njezina supruga, glazbenika Fedeza. No, izgleda kako sada zaista svaki trenutak provode zajedno i maksimalno uživaju u životu. To dokazuje njihov odmor unutar balearskog arhipelaga gdje s njihovo dvoje djece i prijateljima plove jahtom. Fedez i Chiarra također su pokleknuli za najvećim hitom za morske radosti, a to je SUP daska. Plutali su more, smijali se jedan drugome i pokazali kako ih baš ništa ne može pokolebati.

Iza njih je vrlo teško razdoblje budući da su Fedezu prije nekoliko mjeseci dijagnosticirali neuroendokrini tumor gušterače. Odmah je završio na operacijskom stolu u Milanu, operacija je trajala šest sati, a oporavak je još pred njim.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/d72fa266-13ed-11ed-a5a1-e299ad9dca33/original

Izvor: Profimedia

"Ovdje sam da vam kažem da, nažalost, imam težak zdravstveni problem, srećom je otkriven na vrijeme pa bi se trebao oporaviti. Veliki je put preda mnom i jednog dana ću pričati o tome. Ne sada, sada moram biti uz svoju obitelj. No, jednog dana hoću jer, kada sam saznao ono što sam saznao, bilo mi je lakše dok sam čitao ispovijesti drugih ljudi", otkrio je Fedez. 

Tijekom duge operacije uklonjen mu je tumor i dio gušterače. "Hvala liječnicima, kirurzima i medicinskim sestrama što su bili uz mene tijekom ovih intenzivnih dana. Veliko hvala svima na porukama podrške i pozitivnih želja. Volim vas sve", poručio je 32-godišnji glazbenik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/7c1fad0e-13f1-11ed-bbc5-8e19cfbaf23b/original

Izvor: Profimedia

I Chiara se tada oglasila oko bolesti voljenog supruga. Dirljivim objavama blogerica je napisala kako je posebno potresan bio trenutak kada su saznali za dijagnozu, a nimalo im nije bilo lako niti prije operacije. "Većina ovog vremena prolazi mi u magli: kao da je vrijeme stalo, bila sam preplašena kao nikad u životu da bi se nešto loše moglo dogoditi", zaključila je Ferragni.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJIHOV PONOS I DIKA

Posjetili smo rodnu grudu Dražena Zečića!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba