Ostalo

Ove slavne dame su zaobišle tradiciju i zaprosile svoje dečke

Budući da je svijet svakoga dana sve otvoreniji, a tradicija sve manje bitna, ne čudi što su ove slavne žene odlučile uzeti stvari u svoje ruke i zaprositi voljene muškarce. One su preuzele kontrolu nad tim prekrasnim trenutkom jer su im dosadile konvencionalne prosidbe.Iako bismo voljeli da ih je više na ovom popisu, i ove su poznate dame dovoljne za pružanje pozitivnog primjera mlađim generacijama. Tko se sve našao na ovoj listi saznajte klikom na 'SLJEDEĆA'.

Tabloid.hr
10.04.2019 12:03

Kristen Bell

Iako ju je dugogodišnji dečko Dax Shepard zaprosio još 2009. godine, glumački je par odgađao vjenčanje sve dok ono ne bude dopušteno svim građanima, odnosno njihovim gay i lezbijskim prijateljima.

Kada je 2013. američki Vrhovni sud donio tu odluku, glumica je u lipnju putem Twittera zaprosila Sheparda. Sudbonosno 'da' izrekli su četiri mjeseca kasnije, a danas imaju dvije kćeri.


Britney Spears

Britney je zaprosila svog bivšeg supruga Kevina Federlinea tijekom leta u svojem privatnom avionu.

"Dogodilo se to na letu iz Irske za New York. Baš sam završila s europskim dijelom turneje i vraćala sam se doma. Bila sam spremna za povratak u Ameriku i jako sretna. Kevin je bio sa mnom pa sam se jako zabavljala na turneji. Prošlo je nekoliko sati od leta i cijelo smo vrijeme razgovarali, o životu, želji za djecom, budućnosti i sličnim temama. Bio je to intiman razgovor. Uvijek smo govorili kako se neki ljudi ne trebaju vjenčati ako su zaljubljeni i onda sam iznenada rekla: 'Što ako se ti želiš oženiti?' I tako sam ga pitala hoće li mi biti suprug. Odbio me jer je mislio da to nije pravi način prosidbe", otkrila je Britney 2004. u intervjuu za People.

Iako je Kevina prosidba iznenadila, postavio joj je isto pitanje samo nekoliko minuta kasnije, na što je Britney potvrdno odgovorila.

Kevin i Britney su u braku bili od 2004. do 2007. godine.


Pink

Baš poput prethodnica, i Pink je odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

Naime, 2005. je zaprosila dečka Careyja Harta , zvijezdu motocrossa, i to tijekom finala Pro 250 Class.

Kada je profesionalni motociklist ušao u treći krug vožnje, pjevačica je u rukama držala veliki natpis: "Hoćeš li se vjenčati sa mnom?" Carey se pritom nije zaustavio pa je Pink podigla novi natpis: "Ozbiljna sam".

Šest mjeseci kasnije su se vjenčali, a danas imaju dvoje djece.

Par je imao poteškoća tijekom braka. Naime, 2008. je Pink rekla da više ne žive zajedno, da bi se dvije godine kasnije pomirili, a trenutno se čine sretniji nego ikada.


Elizabeth Taylor

Budući da se legendarna holivudska glumica udavala čak sedam puta, statistički je morala jednoga od njih zaprositi.

Tu je čast imao Michael Wilding koji je od Elizabeth bio stariji 20 godina. Na nekonvencionalnu je prosidbu pristao davne 1952. godine.

U braku su dobili dvoje djece, ali rastali su se samo pet godina nakon vjenčanja.


Zsa Zsa Gabor

Mađarsko-američka glumica je navodno zaprosila svih svojih devet supruga.

Počela je poprilično rano, zaprosivši svog dečka, turskog diplomata, sa samo 15 godina.

"Plaćam sve svoje račune... Želim birati muškarca, ne dopuštam im da oni mene odaberu", kazala je jednom prilikom holivudska diva.


Diane von Furstenberg

Belgijska modna dizajnerica je više puta odbila prosidbe svog današnjeg supruga Barryja Dillera , unatoč tome što je znala da će s njim provesti ostatak života.

Za prosidbu se odlučila kadanije znala što bi mu kupila za rođendan pa ga je nazvala i rekla mu: "Znaš, ako želiš, možemo se vjenčati za tvoj rođendan."

Barry je prihvatio spontanu prosidbu i u braku su od 2001. godine.


Jennifer Hudson

Kada ju je hrvač David Otunga zaprosio na rođendan 2009. godine, Jennifer je htjela svoj trenutak za pamćenje.

Nakon pet mjeseci, na Davidov rođendan, pjevačica je zaprosila njega s petokaratnim prstenom.

No, par se nikad nije vjenčao, a prekinuli su 2017. godine nakon 10 godina veze. Zajedno imaju sina Davida Jr.-a.


Halle Berry

Glumica je upoznala bejzbolaša Davida Justicea 1992. Kada je od nje zatražio autogram, glumica mu je dala svoj broj telefona.

Šest mjeseci kasnije zaprosila ga je, a vjenčali su se na Novu godinu 1993.

Par se razveo četiri godine kasnije.


Sutkinja Judy

Postavljanje pitanja za prosidbu je muškarčev posao? Neka Judy sudi o tome.

Omiljena televizijska sutkinja je zaprosila svog drugog supruga i kolegu suca Jerryja Sheindlina 1978. godine. "Pokušao se izvući... Rekla sam mu samo da odabere datum, što je i učinio", kazala je u Judy u intervjuu za DuJour.

Par se rastao 1990. godine da bi se iste godine ponovno vjenčali, a u sretnom su braku i danas.


Kraljica Viktorija

Britanska kraljica je davne 1839. godine zaprosila svog rođaka, princa Alberta .

U svom dnevniku je opisala kako ga je pozvala u sobu gdje mu je postavila pitanje. "Zaista sam osjećala da je to najsretniji trenutak u mom životu", napisala je tada Viktorija.