Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Čuvale se i ponosne su

Ove su celebrity djevojke čekale do braka!

Iako je uvaženo mišljenje kako su djevojke Hollywooda lake, neke su nam zvijezde dokazale suprotno.

Image

PXL - Celine Dion PXL Celine Dion

RTL/ 25.4.2013. u 16:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mnoge su zvijezde Hollywooda šokirale javnost priznavši kako su u spolne odnose stupile već u ranim tinejdžerskim godinama, neke čak i sa stvarno ranih 13 ili 14 godina, no postoji i druga strana celebrity svijeta.

Neki su glumci i pjevači progovorili o svojoj nevinosti koju su čuvali do braka.

Lusa Kudrow, popularna Phoebe iz kultne serije Prijatelji sasvim je drukčija od lika kojeg igra u seriji. Priznala je medijima kako je svoju nevinost čuvala do braka, odnosno kako nije željela spavati s dečkima samo zato je su to radile sve njene prijateljice. Prvi puta je spavala sa svojim suprugom kad je imala 31 godinu.

Celine Dion još je jedna koja je pričekala sa stupanjem u spolne odnose. Naime ona je prvi puta spavala sa svojim suprugom koji je od nje stariji 26 godina. "Kada smo prvi puta pokušali užasno sam se prepala i pobjegla. Kasnije sam mu rekla, ti ćeš mi biti prvi i jedini", a tako je i bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna od najljepših žena svijeta, Victoria Secreet anđelica, Adriana Lima također je sa seksom čekala do braka. Iako je poznata po seksi fotografijama i nošenju erotskog donjeg rublja, Adriana je novinarima rekla kako je odgojena na način da je seks samo za brak. Tako je s istim čekala sve dok nije upoznala svog supruga Marka Jarića, srpskog košarkaša, te je u 27. godini izgubila nevinost.

Komičarka Tina Fey rekla je kako je do kasnih dvadesetih ostala nevina jer je jednostavno bila naivna i nije shvaćala kako je većina muškaraca koje je dovela kući, gej! Tako je bilo sve dok se nije udala u svojoj 26. godini.

Upravo se čita

Image
BURNO U BRAKU

Vjenčao se najmlađi par sezone, a Bojan i Saša i dalje ne pronalaze zajednički jezik: 'Vidjet ćemo dokle će to ići...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVUČI ČUDNO, ALI...

Riješen misterij: Jesu li glumice Jana Bjelica i Marta Bjelica iz serije "Močvara" sestre?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba