Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
splitske gracije

Ove tri misice razbijaju predrasude o ljepoti i pameti!

Ako vas vicevi i šaljiva kućna videa nisu oraspoložili, možda to učine ove tri splitske gracije. Jedna će u budućnosti nositi bijelu kutu, druga kapetansku kapu, a treća još bira fakultet. No, sve se nadaju tituli misice. Koja bi bila vaš izbor?

RTL/ 6.1.2014. u 17:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Dobar dan ja sam Petra Zubanović imam 20 godina, studentica sam druge godine radiološke tehnologije u slobodno vrijeme bavim se plesom i manekenstvom".

Teško je povjerovati da ova mlada dama, uz tako zahtjevan fakultete na kojem niže petice, uopće ima slobodnog vremena. Očito ima, a svijet modnih pista, iako je na početku manekenske karijere, dočekao ju je raširenih ruku.

"Prošla sam casting za Miss Universe Hrvatske krajem 3. početkom 4. mjeseca idemo u Zagreb za izbor za nadolazeću odnosno sad 2014. godinu malo se pripremamo, počele su pripreme malo rigoroznije od 1.1. i nadamo se samo najboljemu", kazala je Petra.

A najboljemu se nada i kada razmišlja o pitanjima koje će joj na izboru postaviti žiri. Kaže, na sve ima odgovor, ali mali strah ipak postoji.

"Pitalo me pitanje u prijavnici da koga bi tila upoznat, ja govorim jadna ne bila koga bi tila, šta ja znam, ja stavila Ivu Josipovića - možda ga dovedu pa ga ja upoznam, pa danas sutra ja se javim meni treba posao u bolnici je li se vi mene sićate pa ćemo sada vidit. Ne znam koja sve pitanja imaju ali samo znam da kažu svi mir u svijetu pa ću i ja reć mir u svijetu i nadati se najboljem".

Uopće ne sumnjamo da će se buduća doktorica snaći. Ako barata molekulama, valjda će baratati i sivim stanicama.

Predstavljamo vam još jednu mladu i pametnu djevojku Doru Vukušić. Tek joj je 18 godina, a već zna što želi. U školi manekenstva radi kao voditeljica i kaže da je jako stroga prema polaznicima.

"Svaka njihova greška ili svaki njihov postupak koji je negativan povlači svoje posljedice za sobom pa dolazi do nekakvih sankcija, ali nikad nemamo većih probelma uglavnom su vrlo poslušni", kazala je Dora.

Maturantica strogoga izgleda zna dovesti sve u red. Ponosna je vlasnica dviju lenti, ali oko joj je zapelo i za treću - onu miss Universe Hrvatske - izbor na kojemu će joj biti konkurencija ni manje ni više nego prijateljica Petra.

"Nije uopće bitno ja ili ona, to bi bilo super, za nas, za agenciju za grad, za kompletno sve bilo bi mi drago. Mislim nas dvi smo prijateljice odnos je šef i polaznik - dosta je toga tu isprepleteno, ali mislim da tu neće biti nikakvih problema, bit ćemo si prije svega uzajamna podrška".

Nadamo se da će Fair Play razmišljanje zadržati i na pozornici na kojoj se ipak traži i nešto više od onoga na čemu Dora misli prikupljati poene.

Opasna u ringu, nježna i ženstvena na pisti. 21-godišnja Marija Mitrović nespojivo ipak uspješno spaja.

"Sport kojim se ja bavim dosta pomaže u manekenstvu jer opet tu je neka želja za napretkom i usavršavanjem sebe i nekih svojih kvaliteta, znači kako u radu tako i u sportu i u manekenstvu", smatra Marija.

Odlična studentica Morskog ribarstva ove se godine priprema za izbor Miss sporta, treme nema - konkurencije se ne boji jer, kaže, zna kako se sa njima nositi.

Nema zezancije s lijepom Marijom. Rodom je iz Beograda, ali Split vidi kao svoj dom. A fjaka joj je posebno mila. Iako dolazi iz zemlje u kojoj se estetske operacije obavljaju jednako često koliko i pranje zuba, ona radije bira ovu drugu aktivnost.  

"Plastične operacije zaista smatram nepotrebnim jednim potezom osobe koje zaista nemaju smisla kasnije svatko od njih zažali ili pretjera u svemu - lična osoba treba biti zadovoljna kakva je i gledati svoje pozitivne osobnine umjesto samo isticati svoje mane, a i time pokazujemo svoju nesigurnost i samo skrećemo negativnu pozornost na sebe, a to u prvom slučaju nismo ni željeli dobiti".

Sve tri mlade djevojke imaju svoje ciljeve, biti uspješnje, kako u privatnom životu tako i u manekenskom svijetu. Punu podršku imaju i od splitske dizajnerice Branke Vukušić koju od milja zovu druga mama.

Cure spajaju nespojivo, a s tim su razbile predrasude o ljepoti i pameti koje su često u svađi. Svađe, pak, među njima nema.  

Hoće li na jednoj od ovih glavica zasjati kruna, ne znamo, ali dokle god se one više brinu o tome što im je u, a ne na glavi – za njih nema brige.

RTL/ 6.1.2014. u 17:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
bez šljokica i proreza

VJENČANICA KAKVU U REGIJI RIJETKO NOSE! Supruga sina Šabana Šaulića oduševila nesvakidašnjim izborom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba