Ostalo

Ovo je moguće samo u Kardashain-Jenner obitelji: Varao joj kćer, doveo je do nekoliko psihičkih slomova,...

Iako je unio drame više nego ijedan član najpopularnije klana, izgleda da su mu svi oprostili

Tabloid.hr
26.05.2020 16:15

I kada mislite da ste vidjeli sve, vjerujte niste, barem je kada je riječ o Kardashian Jenner obitelji . Naime, Scott Disick slavi 37. rođendan, a momagerica obitelji Kris Jenner mu je na svom Instagramu poslala javnu čestitku s kolažem fotki.

"Sretan rođendan Scott! Odličan si otac, sin, brat, partner i prijatelj. Hvala ti što donosiš toliko ljubavi i smijeha u našu obitelj. Hvala ti na avanturama i što si uvijek ovdje za nas. Nevjerojatan si i volim te! Mama K", napisala je Jennerica u opisu fotke.

Sve bi ovo bilo sasvim normalno da Scott nije u obitelj Kardashian-Jenner unio toliko nemira i drama da ih je čak i teško izbrojati.

Kourtney i on su bili u turbulentnoj vezi od 2007. do 2015. kadamu je Kardashianka prestala opraštati skandale. Alkohol, izlasci, neprestana partijanja, ovisnost o drogama, raskalašeni život, sve je to godinama pratilao Scotta, a tek se sada napokon malo smirio uz 15 godina mlađu djevojku Sofiu Richie .

Čak i kada je prekinuo s Kourtney, na obiteljski izlet s Kardashianima otišao je u društvu tadašnje nove djevojke Chelsea.Kada su ga pitali bi li mogao barem četiri dana biti bez neke djevojke u krevetu, on je odgovorioda jeovisan o seksu.

No, čini se da je bez obzira na sve ove drame, jednaki član popularnog klana.