Play ponuda
Play ponuda
najzgodniji kriminalac iza rešetaka

Ovo je možda zadnji put da vidite ovog ljepotana!

Loše vijesti za njegove obožavateljice diljem svijeta jesu da bi mogao dobiti čak 10 godina zatvora uz novčanu kaznu od 250.000 dolara.

Image
Foto: Facebook
RTL/ 9.7.2014. u 9:22
Play ponuda

Jeremy Meeks, poznat kao najzgodniji kriminalac, ipak neće tako skoro završiti na modnim pisatama i u reklamama.

Nakon što je svojim plavim očima i punim usnama zaludio žene diljem svijeta, na saslušanju pred sucem u Stocktonu odlučeno da će njegov slučaj preuzeti federalni tužitelj. Loše vijesti za njegove obožavateljice diljem svijeta jesu da bi mogao dobiti čak 10 godina zatvora uz novčanu kaznu od 250.000 dolara.

Osim toga, federalni pravni sustav ne dopušta ni fotografiranje tijekom suđenja, pa fotke ovog ljepotana više neće svaki tjedan dolaziti do šire javnosti.

Podsjetimo, 30-godišnji Jeremy Meeks je završio iza rešetaka prije dva tjedna zbog posjedovanja oružja, sudjelovanja u pljački te djelovanja u kriminalnoj skupini. Nakon uhićenja, kalifornijska policija je na svojoj Facebook stranici objavila njegovu fotografiju, a ovaj 30-godišnji mladić izražene čeljusti je privukao nevjerojatnu pažnju javnosti. Čak se i zvijezda hit serije True Blood Deborah Ann Mitchell ponudila da ga pretvori u 'uzornog građanina'.

Meeks je angažirao holivudsku agenticu koja će ga zastupati pred modnim agencijama dok je on u zatvoru.

Agentica Gina Rodriguez očekuje kako bi zgodni kriminalac uskoro mogao zarađivati šesteroznamenkaste svote novca zbog egzotičnog izgleda, ali i zanimljive životne priče. Ona je sada u pregovorima s nekoliko modnih kuća, a dodala je kako postoji i interes da se njegov život preslika i na film.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nagla odluka

Najzaposleniji holivudski glumac odlučio se na potez kojim je šokirao sve: 'Samo želim biti obična osoba'

Play ponuda

Više s weba