Ostalo

Ovo je način na koji sigurno nećete vratiti bivšu!

Njegov novi, vrlo nesuptilan spot za pjesmu 'Get Her Back' sa albuma nazvanog Paula, prikazuje rastrganog i krvavog Thickea koji još jednom pokušava vratiti suprugu koja ga je napustila.

RTL
24.06.2014 17:00

Pjevač Robin Thicke je još jednom pokazao kako ima ozbiljnih problema sa granicama. Ovaj put je svoju mantru da bivšu suprugu Paulu Patton vrati nazad, doveo na sasvim novu razinu.

Njegov novi, vrlo nesuptilan spot za pjesmu 'Get Her Back' sa albuma nazvanog Paula, prikazuje rastrganog i krvavog Thickea koji još jednom pokušava vratiti suprugu koja ga je napustila. A kako to planira napraviti? Tako što je javno objavio njihove privatne poruke milijunima obožavatelja.

Iako možemo pretpostaviti kako je ova razmjena poruka izmišljena, pjevač je započeo prilično uznemirujuću misiju vraćanja svoje bivše supruge, htjela ona to ili ne, što da naslutiti kako je ova razmjena poruka možda i stvarna.

Bez obzira je li Paula napisala poruke sadržaja "Previše piješ", "Sramotiš me", "Ne mogu više voditi ljubav s tobom", čisto sumnjamo da je htjela da cijeli svijet vidi te poruke.

Ovaj spot je pravi primjer promašene muške isprike i izvrtsan primjer kako to ne treba činiti. Thicke pokušava pridobiti simatije tako što obznanjuje svoje mane, ali zapravo pokušava nagovoriti agenciju svoje supruge da ga ne napusti.

Dok Thicke igra na kartu simpatije, njegov video jasno daje do zanja da ignroira želje svoje bivše.

"Napisao sam ti cijeli album", napisao joj je Thicke.

"Nije me briga", odgovorila mu je Patton.