Play ponuda
Play ponuda
SERIJSKI PRELJUBNIK

Ovo je njegova strana priče! Tristan Thompson iznio detalje 'dogovora' s ljubavnicom

Rekao je da će prihvatiti roditeljske odgovornosti ako mu se dokaže da je otac, ali da neće tražiti skrbništvo niti će posjećivati dijete

Image
Foto: Profimedia/Instagram
L.K./ 16.12.2021. u 12:15
Play ponuda

U sudskim dokumentima stoji kako je NBA zvijezda Tristan Thompson priznao višemjesečnu seksualnu aferu s osobnom trenericom Maralee Nichols. Baš kao što se i sumnjalo, serijski preljubnik Tristan je to činio dok je još imao odnose s partnericom Khloe Kardashian, pišeDaily Mail.

Thompson je predao dokumente kao odgovor na sve što je Maralee Nichols bila spremna učiniti da se tužba kojom bi se utvrdilo očinstvo sasluša u Kaliforniji. Iako ima nekretninu u Kaliforniji, Thompson je negirao da je on građanin te države. Tvrdio je kako živi u Houstonu te je inzistirao da za konkretno taj slučaj bude nadležno teksaško pravosuđe.

Upravo u tim dokumentima 30-godišnja košarkaška zvijezda je pobila niz tvrdnji koje je Nichols iznijela protiv njega. Prije svega, Thompson je odbio napraviti test očinstva prije rođenja djeteta.

Košarkaš poriče da je upoznao Nichols na zabavi u svojoj kući početkom studenog kao i njezinu tvrdnju da se odmah vezao za nju. "Bio sam vrlo oprezan", napisao je Thompson koji je negirao snošaj s Nichols krajem 2020. godine. "Uopće ne sjećam da sam imao spolni odnos s njom u Kaliforniji", dodao je.

Image
saga bez kraja

Cure informacije i o Kardashiankama: Tristan tuži navodnu ljubavnicu jer je skandaloznu priču o preljubu dala medijima

Image
saga bez kraja

Cure informacije i o Kardashiankama: Tristan tuži navodnu ljubavnicu jer je skandaloznu priču o preljubu dala medijima

Uz sve navedeno, Tristan je rekao da se sjeća kako se upustio u spolni odnos s Nichols tek u ožujku 2021. godine, a dodao je kako je to bio jedini put . Nichols je "konstantno koristila izraz 'zakačiti se' kako bi opisala naš odnos", prisjetio se. "Ako se dijete smatra mojim, onda je jedini datum začeća 13. ožujka 2021. godine jer mi je tada bio rođendan", tvrdi Tristan Thompson.

Pratitelji službenog Instagram profila Khloe Kardashian mogli bi se sjećati tog 13. ožujka jer je upravo tada najmlađa Kardashianka objavila obiteljsku fotografiju sa svojom kćeri True i Tristanom. Naravno da je to milijunima pratitelja dalo dojam kako je njihova veza obnovljena.

"Oni kojima je suđeno da budu zajedno, prođu kroz sve što je dizajnirano da ih razdvoji te iz toga izađu još snažniji nego što su bili. Hvala što si mi pokazao sve što si rekao da hoćeš. Što si tako dobar otac. Što si mi najbolji prijatelj. Nadam se da znaš danas i svaki dan koliko te volim ja i mnogo drugih ljudi. Sretan ti rođendan i dobrodošao u tridesetu. Ne mogu dočekati sve uspomene. Život počinje biti dobar", napisala je Kardashianka u opisu objavljene fotografije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Iako Maralee Nichols tvrdi da je beba začeta u Kaliforniji, prije tog je izjavila kako se ne može sjetiti da se upustila u spolni odnos s Thompsonom u Teksasu na njegov rođendan. Budući da je beba rođena 1. prosinca, nije mogla biti začeta sredinom travnja, kako tvrdi Nichols, istaknuo je Thompson u dokumentima.

"Beba nije rođena prerano", inzistirala je NBA zvijezda na tome. Čak je i svoj argument "podebljao" tvrdnjom kako normalna trudnoća traje 40 tjedana, a ne 33, te da je upravo zbog toga dijete moralo biti začeto u Teksasu na njegov rođendan - ako je on doista otac.

U svim dokumentima Thompson tvrdi kako on i Nichols "nisu imali ozbiljnu vezu", te da su se "povremeno" viđali i to u periodu između prosinca 2020. i njegova rođendana, 13. ožujka 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
MALO IM JE ŽAO

Karmela i Tomislav za RTL.hr o 'Superparu' i napadima iza leđa: 'Najhrabrije je reći u lice iako možda nije najpametnije'

"(Nichols) mi je rekla kako je bila povezana s drugim sportašima i kako je shvaćala ograničenja našeg odnosa. Točnije rečeno, mogli smo se samo povremeno viđati i to isključivo zbog 'usputnog' seksa", dodao je Tristan Thompson.

"Nikad nismo komunicirali telefonskim pozivima, e-poštom, niti tekstualnim porukama. Komunicirali smo samo preko aplikacije Snapchat. Moje korisničko ime na Snapchatu je uvijek bilo 'blkjesus00'", izjasnio se košarkaš.

Pojasnio je da su koristili Snapchat upravo zbog privatnosti - naime, ta aplikacija ne čuva poruke. Svemu tome je dodao informaciju u kojoj ističe kako nije ni znao da Nichols sprema bilo koju od njegovih poruka.

Aplikacija Snapchat ima programirano upozorenje koje odmah šalje korisniku ako se screenshota razgovor, a baš zbog te prednosti aplikacije košarkaš vjeruje da su poruke koje ona koristi kao dokaz zapravo izmišljene. Poruke na Snapchatu za koje ona tvrdi da su njegove, došle su od korisnika koji se zove "TT" na toj aplikaciji pa bi ih s lakoćom mogao proizvesti bilo tko s drugog mobitela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Naš odnos se temeljio na seksu. Ne bismo se vidjeli u Houstonu da se nismo htjeli upustiti u spolni odnos. Nikada nismo imali spojeve u tradicionalnom smislu - nije bilo večera u restoranima, odlazaka u kino, putovanja ili bilo koje druge vrste spoja. Postojali su samo Snapchatovi s porukama 'gdje' i 'u koje vrijeme' ćemo se spojiti te koji ćemo hotel koristiti. Nema fotografija paparazza koje mogu potvrditi navodnu vezu između nas", pojasnio je košarkaš Tristan Thompson.

Pokušao se dodatno udaljiti od kalifornijskog pravosuđa te je rekao kako jedini razlog zbog kojeg ima kuću u toj državi je zapravo mjesto gdje će odsjesti kada dođe posjetiti svoje dijete.

Rekao je da će prihvatiti roditeljske odgovornosti ako mu se dokaže da je otac, ali da neće tražiti skrbništvo niti će posjećivati dijete.

"Nisam bio ni u kakvom kontaktu s medijima kako bih ponizio Nichols kao što je ona učinila meni. Pokušao sam, nažalost bezuspješno, razumno riješiti stvar s podnositeljicom zahtjeva međutim, odgovor podnositeljice zahtjeva na moju nagodbu bio je 'medijski napad' čiji je konačni cilj bio nanošenje štete meni osobno", misli Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Prema sudskim dokumentima koje je podnijela Nichols, Thompsonova ponuda za nagodbu je iznosila 75.000 dolara (malo više od pola milijuna kuna) namijenjenih za pobačaj. U porukama, koje Thompson poriče da joj je slao, navodno joj rekao da tu ponudu uzme ili ostavi jer se on iduće godine povlači iz NBA lige.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ispod svake razine ljudskosti

Glumac Frane Perišin iznio veliku tajnu majke svog sina: 'Marta je zamijenjena je u rodilištu'

Play ponuda

Više s weba