Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TKO SMJEŠTA NINI?

Ovo je prava istina o skandalu na Eurosongu!

Uoči večerašnjeg nastupa Nine Badrić na Eurosongu, u balkanskim se medijima pojavila bizarna priča o navodnom incidentu s njezinim pratećim vokalima. Nina i njezina ekipa oštro demantiraju navode da su iz hotela u Bakuu pokušali ukrasti vrijedne slike te ističu da im netko podmeće.

RTL/ 24.5.2012. u 18:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samo dan uoči drugog polufinala Eurosonga, našu NinuBadrić umjesto nekog, recimo, buketa ruža, dočekala je prava medijska sabotaža! Brojni uglavnom srpski portali objavili su bizarnu priču o back vokalima Nine Badrić koje su pokušale ukrasti vrijedne slike iz hotela u Bakuu. Hrvatska delegacija nam ekskluzivno i vrlo oštro demantira cijelu priču.

"Ja bih iskreno bila najsretnija kad bih znala tko nam to smješta, koji je razlog te priče, odmah ću reći potpuno izmišljene. Svi su potpuno izmišljeni, prvenstveno da sam ja ukrala slike i da je to kamera snimila, potom da je to potvrdio menadžer hotela - on ne postoji, da sam pritvorena i da nisam smjela nigdje izaći. Možete pogledati, bila sam prisutna na svim partijima", rekla nam je IvanaČabraja, prateći vokal Nine Badrić.

Zaključak je jasan – u nedostatku skandala, netko ga pokušava prišiti hrvatskoj predstavnici.

"Možda nekom smeta naša pozitivnost, naše veselje, samo želim reći da je sve apsolutna laž i da smo se koncentirali na Nini nastup", dodala je Ivana.

"Bez obzira što se piše, ja u to ne vjerujem, lijepo je čuti pohvale i komplimente", rekla je Nina.

A komplimenata na račun Nine u Azerbajdžanu ne nedostaje. Već je danima u punoj snazi, nasmiješena i raspoložena za medije kojima priređuje tulume, a oni joj vraćaju samim epitetima!

Njezin ovogodišnji imperativ je jednostavnost, pa večeras neće pucati na one osnovne eurovizijske strasti. Haljina, primjerice, ostaje na njoj cijelo vrijeme. "Rekla sam da prekidamo hrvatsku tradiciju bacanja haljine, od početka do kraja ću bit u istoj haljhini, možda da padnem na kraju, vidjet ćemo", našalila se Nina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

O padu nema govora, kao ni o greškama u komunikaciji s europskim medijima. Nina je, kažu stručnjaci, doista ostala Nina. "Ja smatram da je Nina ostala dosljedna sebi, spontana, zabavna i mislim da to radi stvarno dobro", rekao je PR stručnjak DavorGrgin.

Uz fanove u Azerbajdžanu i cijelu hrvatsku javnost, večeras će je bodriti i suprug Bernard, koji je u Bakuu njezin najveći navijač.

Dok radi, Nina je u Bakuu skromna i samozatajna. S obzirom da riječ DIVA ponosno stoji u njezinu životopisu, neki su mislili da je, najblaže rečeno, zahtjevna, kad ono… "Meni je neugodno koliko su ljubazni, nemam dodatnih zahtjeva, mi smo skromna delegacija, nas je par komada, jedino što će mi trebat to će biti pegla", kaže Nina.

Dok Nina čeka peglu, Hrvati se bave predviđanjima. Fanovi na Facebook profilu Exkluziv Tabloida zasad i nisu uvjereni u njezin prolazak u finale, ali hrvatska delegacija ne sumnja u uspjeh. Nakon svih ovih silnih mjeseci živciranja, priprema i poluskandala, konačno je došlo vrijeme za odmjeravanje snaga!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
bilo je vatreno

Milko u usta poljubio Anu i Jasnu, a Hrvoje poručio hvalisavoj Suzani: 'Ti si fejk!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
strašno

Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin: Tragedija koja je potresla regiju nakon 12 godina do kraja razjašnjena

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba