Ostalo

Ovo nismo očekivali: Robbie Williams se pohvalio poprilično neobičnim seksualnim iskustvom

Za vrijeme gostovanja u talk showu Grahama Nortona, Robbie Williams se otvorio o svojim seksualnim iskustvima iz mladosti

vijesti.hr
07.10.2016 14:54

Nije nepoznato da Graham Norton od svojih gostiju može izvući svakakve intimne detalje, a to mu je ovaj put pošlo za rukom i s RobbijemWilliamsom koji se otvorio o svojim seksualnim iskustvima pred svojim kolegama Justinom Timberlakeom, Annom Kendrick i Danielom Radcliffom.

Williams je ispričao kako je dobio jutarnji oralni seks od nepoznate žene dok je bio u iznajmljenom dvorcu zbog proba.

'Ne mogu vjerovati da ću vam ovo ispričati, ali eto. Prije mnogo godina iznajmio sam dvorac u kojem smo vježbali za turneju. Jednog sam se jutra probudio i onako pospan na rubu kreveta vidio ženu između 28 i 58 godina. Pogledao sam je i rekao sam 'uredu'. Nepoznata žena me je pitala imam li 'morning glory' (jutarnju erekciju). Rekao sam da imam, a ona mi je rekla da će mi pomoći oko toga.


Te večeri sam rekao gospođi koja vodi dvorac da ima jako čudnu spremačicu , a on mi je odgovorila kako tog jutra uopće nije bila spremačica. Radilo se o nekome tko je došao s ulice' ispričao je poznati pjevač.

Williams je otkrio da je saznao ime nepoznate žene, a zove se Maureen , koja se hvalila sa svojom avanturom s poznatim pjevačem ali joj nitko nije vjerovao.

Pogledajte cijeli intervju s RobbijemWilliamsom:

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.