Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRAVI LJUBITELJ GLAZBE

Ovo sigurno niste znali o Emilu Tedeschiju

Grupa Pips, Chips i Videoclips ovog je tjedna opet zasvirala u metropoli, a iz publike ih je pomno pratio poznati poduzetnik Emil Tedeschi.

RTL/ 24.3.2013. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Odavno nije tajna da postoji neka posebna veza između EmilaTeceschija i grupe Pips, chips i videoclips. Za razliku od uvriježenog mišljenja prema kojem bi razonoda poduzetnika uključivala recimo igranje golfa, bavljenje numizmatikom ili posjet operi, u ovom se slučaju radi o glazbi.

"Ja sam član Pipsa. Nakon DubravkaIvaniša, s najdužim stažom",ponosno ističe Tedeschi.

Audiofil Tedeschi od davnih dana cijeni dobru glazbu, a s Pipsima je povezan od samog početka. Sudjeluje u svim aktivnostima benda, a kao pridruženi član benda punopravnim i najdužim stažem zna sve detalje o dugoočekivanom novom albumu.

"Prvi singl je vani, “Htio bi da me voliš”. Po prvim rekacijama publike najbolje primljena stvar Pipsa u zadnjih deset godina. Dugo se radio, četiri godine. Ono što je najvažnije je da Pipsi rade iskreno, da rade ono što osjećaju i mislim da se to u konačnici vidi. A ja sam sto puta rekao već za različite medije, nas neće biti, ali pjesme Pipsa će ostati. Neke od njih vječno. Vječno će ostat zimzelene i to je nešto što umjetniku nitko ne može uzet", kaže poznati poduzetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Album "Walt" izlazi u svibnju, a ekipa ostaje vjerna svom prepoznatljivom zvuku. Bilo kakvi glazbeno marketinški izleti, poput dueta sa Severinom ili JelenomRozgom, ne dolaze u obzir.

"Ja nemam vjere da bi se tako nešto moglo dogoditi. Čak ni na nivou gega i skeča. Mislim da to nije realno. A sad s druge strane da je za zdravlje, da je za spas svijeta, postoje neki viši ciljevi", govori Tedeschi.

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Petra i Dario progovorili o bivšim vezama: 'Da skratim priču, tu sam bio debil...'

To je ipak samo jedan glas u bendu. Duet sa spomenutim damama ne bi odbila većina muške populacije, pa mu možda ne bi odolio ni ostatak ove ekipe.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Gdje su nestali?

Holivudski način života im nije sjeo: Zvijezde koje su napustile slavu kako bi radile 'obične' poslove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba