Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
crna statistika razvoda

Ovo su najkraći hrvatski brakovi!

Razvodi poznatih i slavnih u lijepoj našoj nisu toliko glamurozni kao oni u, recimo, Hollywoodu gdje skidanje burme košta i po nekoliko milijuna dolara. No to ih ne sprečava da uredno pune novinske stupce i trač partije na špici, a posebno su zanimljivi oni čiji je rok trajanja bio približno onoliki koliko je vremena trebalo da se osuši tinta na papiru.

Image
Foto: Pixsell
S.M./ 27.5.2012. u 18:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neskladnom braku TamareGarbajs i HrvojaŠintića presudio je, navodno, MarkoVrdoljak. Dugogodišnje prijateljstvo s najmlađim sinom Antuna Vrdoljaka preraslo je u ljubav čim je Tamara izišla iz petogodišnjeg braka.  

Nakon tri godine zajedničkog života, svome je suprugu, KristijanuBabiću, zbogom odlučila reći i JelenaPerčin. Razlozi su nepoznati, a šuškalo se kako iza svega stoji fatalni Ivan Herceg koji je osvojio Jelenino srce. No danas nema ni traga ni glasa od Ivana, ali niti od bilo kojeg drugog frajera. Situacija bi bila drugačija da se na špici pojavi neki od legendarnih holivudskih šarmera.

U rujnu 2010. vjenčanje iz bajke trebalo je označiti početak jednako bajkovitog života manekenke MalineGrahek i JosipaŠelendića. Nekoliko mjeseci kasnije i nekoliko čašica previše Malina je ponašanjem koje ne priliči jednoj dami navodno dovela do raspada braka.

Samo dva mjeseca trajala je bračna sreća LanePavić i IvoraVucelića. Razvodu su kumovale sumnjive poruke poslane s Laninog mobitela. Muku je mučila i s Ivorovom obitelj koja ju je optužila da trči za novcem. Njegova se majka, navodno, čak nije ni pojavila na vjenčanju.

Nakon Ivora, Lana je sreću pronašla u BaniBrkljači, no i njihov je brak trenutno na klimavim nogama. Ipak, šuška se, da bi umjesto razvoda moglo uslijediti pomirenje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zadovoljan potencijalnim zetom

Otac potvrdio nagađanja: Zrinka i Niko su par!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba