Ostalo

Godinama gradile carstvo koje će Putin uništiti? Ove djevojke najveće su zvijezde Instagrama u Rusiji

U nastavku vam donosimo 'top 5 najpoznatijih ruskih influencerica' koje iza sebe imaju milijune obožavatelja, a zahvaljujući ovom poslu - milijune su stavile i u džep! No, posljednjih dana žive u strahu s obzirom na to da je Vladimir Putin donio odluku o zabrani zapadnih društvenih mreža

T.M.
14.03.2022 20:00

Nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin donio odluku o zabrani zapadnih društvenih mrežau njegovoj domovini, sve dok traje ruska invazija u Ukrajini - stotine influencera na svojim platformama iskazuju nezadovoljstvo. I dok neke jecaju pred milijunima obožavatelja komentirajući kako će im nestankom Instagrama nestati i život, drugi mole predsjednika da ne podvuče crtu i, kako kažu, jednim potezom upropasti njihovu egzistenciju. Iako su influenceri često na meti zlih jezika koji komentiraju kako to nije pravio posao, djevojke s našegpopisa doista su dokazale da to nije istina. U nastavku vam donosimo 'top 5 najpoznatijih ruskih influencerica' koje iza sebe imaju milijune obožavatelja, a zahvaljujući ovom poslu - milijune su stavile i u džep! Sada im je posao u velikom pitanju, a one su u očaju. Mnogi ih osuđuju i zbog toga što se nisu ogradile vezano uz rusku agresiju na Ukrajinu. One su donedavno bile najveće ruske influencerice.


Olga Buzova - 23.2 milijuna

Ona je zgodna, pametna, uspješna i najpopularnija ruska influencerica! Njezino ime je Olga Buzova, a publici je poznata i kao televizijska voditeljica te pjevačica. Samo na Instagramu prati ju više od 23milijuna, a osim što je publiku iznenadila 'golišavim' fotografijama koje svakodnevno objavljuje, Olga je imala i izjave o svom privatnom životu koje su izazvale lavinu komentara. Nakon što su ruski mediji objavili kako je influencerica trudna, lijepa Ruskinja direktno je odgovorila:

"Nisam trudna! Zaboravila sam što je seks jer sam koncentrirana na druge stvari. Posao sada od mene traži punu posvećenost", rekla je Olga.


Nastja Ivleeva - 18.9 milijuna

Iduća na popisu 'najplaćenijih ruskih influencerica' našla se Nastja Ivleeva koju na Instagramu prati 18 milijuna vjernih obožavatelja. Riječ je o 31-godišnjoj djevojci koja je karijeru započela 2013. godine nakon što je pokrenula svoj blog. Iako je na početku najviše pratila sportske događaje, Nastya se kasnije okrenula i lifestyle temama, ali i humorističnom sadržaju pa ne čudi podatak da je itekako popularna i na društvenojmreži TikTok.


Ksenija Borodina - 18. 2 milijuna

Za 'vratom joj puše' lijepa ruska influencerica Ksenija Borodina koja, također, samo na Instagramu ima vojsku obožavatelja. Na toj platformi prati ju 18 milijuna pratitelja s kojima svakodnevno dijeli fotografije iz svakodnevnog života. Također, javnosti je poznata i kao televizijska voditeljica, a u intervjuu za ruske medije otkrila je kako neizmjerno voli životinje, a najviše novca troši na egzotična putovanja na kojima uživa sa svojom obitelji.


Samojlova Oksana - 15.2 milijuna

Ovu rusku ljepoticu na Instagramu prati 15 milijuna obožavatelja! Osim što je javnosti poznata kao influencerica, bivša manekenka i dizajnerica, Samojlova često se u medijima pojavljuje i kao supruga ukrajinsko-ruskog reperaGeeGun. Par se upoznao prije 12 godina, a 'sudbonosno da' izgovorili su 2012. godine. Iako je htjela izgraditi manekenstku karijeru, Oksana se kasnije posvetila društvenim mrežama tepokrenula liniju odjeće. Danas na Instagramu najčešće priča o temama povezane s majčinstvom, modomi životom.


Kara Kross - 10.2 milijuna

Posljednja na našem popisu našla se pjevačica i influencerica Kara Kross. Karijeru je započela kao manekenka, a u slobodno vrijeme radila je kao hostesa te prve novce zaradila dijeleći letke po ulici. Iako se pokušavala probiti u svijetu glume, Kara nije uspjela ostvariti svoje snove pa je 2018. otvorila svoj Youtube kanal, a s pratiteljima je najčešće pričala o vezama, izdaji, ljubomori i ženskim problemima. Kada je pronašla svoj 'rudnik' zlata, influencerica je počela sve češće snimati, a da se trud uvijek isplati, odavno je dokazala vrtoglavom brojkom. I na društvenim mrežama i u banci.