Ostalo

Ovu djevojku Cristiano Ronaldo ljubio je na početku karijere: 'Spojevi su nam bili skromni'

Cristiano Ronaldo danas je ozbiljni obiteljski čovjek, a ima čak petero djeco. No, prije nego što je upoznao lijepu Georginu, proslavljeni nogometaš ljubio je brojne ljepotice, a jedna od njih sada je odlučila otkriti kako su izgledali njihovi spojevi

Tonia Malić
29.06.2022 21:00

Brojne žene diljem svijeta sanjaju da će jednog dana imati muškarca kao što je nogometaš Cristiano Ronaldo , ali kod većine su to samo maštarije koje nikada neće postati realnost. No, lijepa radijska voditeljica i bivša manekenka Gemme Atkinson imala je priliku ljubiti jednu od najvećih nogometnih legendi svih vremena, a sada je odlučila i javno progovoriti o njihovoj kratkoj romansi.

Lijepa plavuša i talentirani nogometaš izlazili su 2007. godine, a sada je bivša manekenka na radiju Manchester Key 103 otkrila kako su izgledali njihovi spojevi. Ako ste mislili da Ronaldo svoje djevojke vodi samo u najskuplje restorane, a po njih dolazi privatnim zrakoplovom opasno ste se prevarile! Gemma je sada otkrila kako su njihova druženja bila ''jako skromna'', ali zabavna.

"Otišli bismo do moje kuće, popili šalicu čaja i gledali Only Fools and Horses.Najiskrenija sam! Ne znam je li sada još u tome, ali činilo se da je tada zaista uživao", rekla je za spomenuti radio. Iako su joj prije 15 godina novinari nudili milijune da za medije otkrije detalje njihove romanse, Gemma je odbila sve ponude i odlučila šutjeti o detaljima kako bi sačuvala privatnost. Sve do sada! Danas su oboje ostvareni i poslovno i privatno, Ronaldo je u dugogodišnji vezi s Georginom, a zajedno imaju petero djece dok je Gemma zaručena za čovjeka s kojim ima dvogodišnju kćer.