Play ponuda
Play ponuda
legendarni roker

Ozzy Osbourne otkrio da boluje od Parkinsonove bolesti: 'To nije smrtna presuda'

"Ovo je veliki izazov za sve nas", rekao je 71-godišnji roker u novom intervjuu

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 21.1.2020. u 16:39
Play ponuda

Ozzy Osbourne je u intervjuu za 'Good Morning America' otkrio da boluje od Parkinsonove bolesti.

Njegova supruga i menadžerica Sharon Osbourne rekla je da mu je neurodegenerativna bolest dijagnosticirana u veljači prošle godine.

"Ovo je veliki izazov za sve nas. Zadnji koncert odradio sam na Novu godinu i onda sam imao težak pad. Morali su mi operirati vrat i to mi je poremetilo živce", otkrio je 71-godišnji roker.

"U veljači prošle godine bio sam u užasnom stanju. Na nekoliko sam lijekova, uglavnom zbog operacije. Od operacije osjećam obamrlost u ruci, noge mi se oduzmu, ne znam je li to zbog Parkinsonove, ali u tome i je problem. Prerezali su mi živce kad su me operirali. Nikad nisam ni čuo za bol u živcima i to je čudno", dodao je.

Ozzy je prije intervjua nijekao šuškanja da boluje od Parkinsonove bolesti, ali sada je rekao da se želi suočiti s istinom zbog svojih fanova. Dodao je i da se sada osjeća puno bolje nego prije godinu dana te da će dati sve od sebe da se vrati turnejama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"To je Parkinson 2. Ima više vrsta te bolesti, nije to smrtna presuda, ali utječe na određene živce u tijelu. Imaš dobar dan pa dobar dan i onda jako, jako loš dan", objasnila je Sharon.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NASTAVILE PO KOKTELIMA

Khloe Kardashian se napušila s mamom Kris: 'Trebali smo je odvesti kući kada se počela igrati skrivača'

Play ponuda

Više s weba