Ostalo

Ozzy Osbourne otkrio da boluje od Parkinsonove bolesti: 'To nije smrtna presuda'

"Ovo je veliki izazov za sve nas", rekao je 71-godišnji roker u novom intervjuu

Tabloid.hr
21.01.2020 16:39

Ozzy Osbourne je u intervjuu za 'Good Morning America' otkrio da boluje od Parkinsonove bolesti.

Njegova supruga i menadžerica Sharon Osbourne rekla je da mu je neurodegenerativna bolest dijagnosticirana u veljači prošle godine.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Ovo je veliki izazov za sve nas. Zadnji koncert odradio sam na Novugodinui onda sam imao težak pad. Morali su mi operirati vrat i to mi je poremetilo živce", otkrio je 71-godišnji roker.

"U veljači prošle godine bio sam u užasnom stanju. Na nekoliko sam lijekova, uglavnom zbog operacije. Od operacije osjećam obamrlost u ruci, noge mi se oduzmu, ne znam je li to zbog Parkinsonove, ali u tome i je problem. Prerezali su mi živce kad su me operirali. Nikad nisam ni čuo za bol u živcima i to je čudno", dodao je.

Ozzy je prije intervjua nijekao šuškanja da boluje od Parkinsonove bolesti, ali sada je rekao da se želi suočiti s istinom zbog svojih fanova. Dodao je i da se sada osjeća puno bolje nego prije godinu dana te da će dati sve od sebe da se vrati turnejama.

"To je Parkinson 2. Ima više vrsta te bolesti, nije to smrtna presuda, ali utječe na određene živce u tijelu. Imaš dobar dan pa dobar dan i onda jako, jako loš dan", objasnila je Sharon.