Play ponuda
Play ponuda
drami nema kraja

Pamela Anderson opisala kako ju je bivši maltretirao: 'Zgnječio mi je ruke i vukao me za kosu'

Drama oko prekida Pamele Anderson i njezinog bivšeg dečka i dalje se ne stišava, a sada je zvijezda 'Spasilačke službe' podijelila detalje njegovog dvostrukog života

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 28.6.2019. u 11:41
Play ponuda

Prije nekoliko je dana zvijezda "Spasilačke službe", Pamela Anderson, javno obznanila kako ju je dečko varao i dvije godine vodio dvostruki život. Riječ je o Adilu Ramiju s kojim se već neko vrijeme viđa, a sada ga je nazvala čudovištem. 

>>Dramatičan kraj veze: Oglasio se Adil Rami nakon što ga je Pamela Anderson nazvala čudovištem

Sada je objavila mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidone Biemont s kojom ima blizance Zayna i Madija rođene 2016. 

Pamela je Sidone pisala kako joj je Rami zgnječio obje ruke tijekom svađe i vukao je za kosu. Rekla je kako su je ruke toliko boljele da nije mogla otvarati boce. 

>>Pamela Anderson javno priznala kako je dečko vara: 'On je čudovište. Sada imam zaštitara jer ga se bojim'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Biémont je odgovorila da joj je Rami rekao kako su Pamela i on samo prijatelji te da ne žive zajedno. Anderson je na to rekla da su Rami i ona kupili zajednički dom. "Žao mi je. Živim s Adilom više od dvije godine. Nikad nisam upoznala muškarca poput njega. Živi više života. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova. Ostavljam ga. Zauvijek ovaj put. Previše mi je. Pokušala sam otići 10 puta, no uvijek me pronađe i preklinje da ga primim natrag."

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
fina i pristojna

Franka osvojila i Ćorlukine roditelje

Play ponuda

Više s weba