Ostalo

Pamela Anderson potpuno golom fotkom proslavila izlječenje od hepatitisa C

Glumica se 16 godina borila s ovom bolešću, a prije nekoliko mjeseci se podvrgnula novoj terapiji koja joj je pomogla da se zauvijek izliječi od hepatitisa

vijesti.hr
09.11.2015 09:50

Pamela Anderson podijelila je na Instagramu s obožavateljima sretnu vijest - nakon dugogodišnje borbe, izliječila se od hepatitisa C.

Nekadašnja zvijezda Baywatcha objavila je fotku na kojoj pozira potpuno gola i uz nju napisala: "Izliječila sam se! Upravo sam saznala da više nemam hepatitis".

Dodala je kako moli da si svi koji žive s hepatitisom uskoro mogu priuštiti liječenje kroz koje je ona prošla.

"Uskoro će biti dostupnije, znam da je trenutno još uvijek ovo liječenje teško dobiti. Nemojte izgubiti nadu", dodala je Pamela.

Glumica je prije nekoliko mjeseci otkrila kako se s ovom bolešću bori od 16. godine te da se nada skorom izlječenju nakon što je počela uzimati novu terapiju.

"Prije 16 godina to mi je bila smrtna kazna i mislim da je imalo veliki utjecaj na moje samopouzdanje. Iako sam možda na van izgledala samouvjereno, mislim da sam zbog bolesti uvijek nad sobom imala nekakav crni oblak. Nemam nikakva oštečenja na jetri i posljedice i živim svoj život kako želim, ali postojala je velika šansa da mi bolest uzrokuje velike probleme. Pravi je blagoslov što sam imala priliku uzimati ovaj lijek", rekla je tada Pamela.

Davne 2002. godine Pamela je otkrila kako je dobila hepatitis C tako što se tetovirala istom iglom kao i njezin s bivši suprugom Tommy Lee .