Ostalo

Pamela Anderson u tajnosti se udala za staru ljubav: 'Čekao sam ju 35 godina'

Ovo je za glumicu i za producenta peti brak, a svoju su ljubav skrivali od javnosti

Tabloid.hr
22.01.2020 11:43

Pamela Anderson u tajnosti se udala za 74-godišnjeg filmskog producenta Jona Petersa . Vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci veze, a ceremonija se održala 20. siječnjau Malibuu.

Vijest je potvrdio Jon za portal THR , a ono što je posebno zanimljivo jest da su se sadašnji supružnici upoznali prije 35 godine te su bili u kratkoj vezi 1989. godine.


"Posvuda je bilo prekrasnih djevojaka. Mogao sam birati koju želim, ali 35 godina, samo sam htio Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način. Inspirira me, štitim je i tretiram na način na koji to zaslužuje", rekao je Jon za THR .

Također, zanimljivo je da je ovo i za Pamelu i za Jona peti brak. Naime, glumica jebila u braku s Tommyjem Leejem s kojim ima dva sina, Kidom Rockom te Rickom Salomonom s kojim se vjenčala dva puta. Glumica je donedavno bila u vezi s nogometašem Adilom Ramijem s kojim je živjela u Francuskoj.

Peters, najpoznatiji po radu na filmovima 'Zvijezda je rođena' i 'Flashdance', bio je, između ostalih, oženjen za glumicu Lesley Ann Warren i producenticu Christine Forsyth-Peters, a poznat je i po 12-godišnjoj romansi s Barbrom Streisand .